Directiemeubilair

Producten 1-40 van 68

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-40 van 68

Pagina
Aflopend sorteren

Directiemeubilair

Uw directiekantoor inrichten

Geef uw kantoorruimte een stijlvolle, luxe en design uitstraling met het mooiste directiemeubilair. Onze meubelen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

Meubilair voor de directiekamer

Onze directiemeubelen zijn perfect voor de directiekamer, maar uiteraard kunt u deze directie meubelserie ook in uw gehele kantoor plaatsen zodat er eenheid ontstaat. Om de directiekamer inrichting aan te laten sluiten bij uw wensen stellen we graag vrijblijvend een offerte op, of tekenen we geheel vrijblijvend de directiekamer in, zodat u een 3D voorbeeld heeft van het resultaat. Lees daar hier meer over.

Ergonomisch werken

Afhankelijk van de soort en duur van de werkzaamheden kan gekozen worden voor ergonomisch directiemeubilair. Zo zorgt een zit/sta directiebureau voor een gezonde en actieve werkhouding waardoor gedurende de werkdag beweging gestimuleerd wordt. In combinatie met een ergonomische bureaustoel met diverse instelmogelijkheden ontstaat een complete ergonomische werkplek. Indien een bureau niet de hele dag gebruikt wordt, kan er ook worden gekozen voor een directiebureau met vaste hoogte. In combinatie met een goede bureaustoel wordt er gezond en ergonomisch gewerkt.

De prijs/kwaliteit verhouding is verrassend goed in deze lijn, u bestelt dan uniek directiemeubilair voor scherpe prijzen. Indien gewenst kunt u ook kleurstalen aanvragen van diverse meubelen zodat u beter de kleur kunt bekijken waarin u geïnteresseerd bent. Daarnaast hebben we van diverse directielijnen een brochure beschikbaar die we naar u toe kunnen sturen. Kom langs in onze showroom om de kwaliteit van onze directie meubelseries te ervaren.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01