Meubels voor scholen en onderwijsinstellingenGeordende klaslokalen en ergonomische meubels

Wij bieden een groot assortiment ruimtebesparende kasten voor een opgeruimd klaslokaal. Zo zijn onze roldeurkasten en schuifdeurkasten in alle soorten en maten verkrijgbaar en hebben we ladekasten in ons assortiment met tot wel 30 lades waarin kinderen hun werkjes in kunnen opbergen. Doordat wij al vele scholen hebben geholpen weten wij welke vragen er spelen en hoe deze aangepakt kunnen worden. Zo hebben we onlangs in opdracht van het Spaarne College in Haarlem een extra praktijkruimte gerealiseerd in een grote open ruimte. Onze interieurstylisten zijn breed opgeleid en weten hoe zijn efficiënt ruimtes kunnen inrichten. Zij hebben oog voor details, zoals gebruiksgemak en verlichting. Zij kunnen ook niet wachten tot ze met uw project aan de slag kunnen. Vraag hier vrijblijvend advies voor uw project aan.

Stoelen voor basisschoolkinderen, studenten en docenten

Vanuit onze jarenlange expertise als dé leverancier in kantoormeubelen hebben wij een uitgebreid assortiment stoelen. Vele onderwijsinstanties weten ons met gemak te vinden. Naast stoelen zijn de UPis1 kruk< en de UPis1 juniorkruk ontzettend populair in het basisonderwijs en bij bibliotheken. Deze kruk is licht en makkelijk aan te schuiven aan een tafel. Ze zien er bovendien beregezellig uit door de kleuren waarin ze beschikbaar zijn. We hebben niet alles online staan dus neem gerust contact op voor uw specifieke project.

archangelarchangel
archangelarchangel

Hoe gaat u om met het telefoonverbod op scholen?

Wij horen graag van u hoe u dit opgelost heeft, zodat wij dit kunnen delen met andere onderwijsinstellingen. Wij merken dat er een verhoogde vraag is naar de laptop- en telefoonlocker. Deze lockers zijn soms ook voorzien van een stroom laadpunt. Gratis stroom voor de student en minder discussie voor de docent. Iedereen blij! Enkele lockerkasten beschikken over een deur met een moedersleutel waarmee alle kluisjes tegelijk opengemaakt kunnen worden. Heeft u vragen of zoekt u een specifieke lockerkast? Neem dan via onderstaand formulier contact op met onze productspecialisten.

School- en onderwijsmeubilair kopen:

Samen met een stylist uw scholengemeenschap inrichten?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het inrichten van o.a. klaslokalen, lerarenkamers, zelfstudieruimtes, kantines en garderoberuimtes. Van een metamorfose in combinatie met bestaande meubels tot het compleet nieuw inrichten van nieuwbouwprojecten. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem om kennis te maken. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.