Interstuhl HUB 1 Loungefauteuil lage rugleuning

  • Levertijd:
    6-8 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    HU130
Voor 1.329 1.608,09 Adviesprijs Van 1.799
uw korting: -26%
-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Interstuhl HUB 1 Loungefauteuil lage rugleuning

De Interstuhl Loungefauteuil is met recht een echte designstoel te noemen en een echte eyecatcher in elke ruimte waar de fauteuil staat. De fauteuil is onderdeel van de Interstuhl HUB serie en kan zeer goed worden gecombineerd met de andere producten uit de HUB meubelserie. Het zitcomfort in combinatie met het design is uniek te noemen. De buitenkant van de stoel, de zitschaal, kan gestoffeerd worden in het wit of het zwart. De bekleding van de stoel kan gekozen worden in vele kleuren en stofsoorten. Het frame kan gekozen worden in zwart en wit aluminium of hout. De loungefauteuil wordt gemonteerd geleverd in een beschermhoes. Combineer de fauteuil met de HUB banken, achterwanden en zitjes.

Soorten onderstel
- 3-poots onderstel
- Draaibaar voetenkruis
- Houten poten

Afmetingen:
- Totale hoogte: 67.5 cm
- Zithoogte: 36.5 - 37.0 cm
- Zitbreedte: 51.5 cm
- Zitdiepte: 51.0 cm
- Hoogte rugleuning: 28.5 cm

De Interstuhl HUB meubelserie

De HUB serie van de Duitse topfabrikant Interstuhl kenmerkt zich door de nieuwe manier van werken. De kantoorruimte wordt meer een plek van samenkomen en samenwerken wat ook een nieuwe manier van inrichten vereist. De HUB serie maakt flexibel werken en inrichten mogelijk en is ideaal geschikt voor het huidige en toekomstige kantoorlandschap. De HUB meubelserie  is een veelzijdig en modulair systeem om naar wens een ruimte in te richten waar na nadruk ligt op samenkomen, samenwerken en in rust kunnen werken in een gezellige en stijlvolle omgeving. De serie bestaat uit vele stoelen, fauteuils, banken, scheidingswanden, akoestisch meubilair, zitjes en overlegplekken. Door een ruimte in te richten met de HUB serie is de inrichting flexibel, verplaatsbaar en gemakkelijk uit te breiden. Het meubilair is met elkaar te koppelen, verbinden en uit te rusten met diverse opties. De keuze uit kleuren en materialen is enorm, zo kan niet alleen gekozen worden uit tientallen stofkleuren, maar zijn ook bekledingen mogelijk van vele leerkleuren. Zo is de HUB serie zeer breed inzetbaar en kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse meubelen, kleuren en materialen.

Kleuren en materialen:
We kunnen de HUB serie in zeer veer kleuren en stoffen leveren. De genoemde kleuren op de kleurenkaart is slechts een klein deel van alle kleuren die we kunnen leveren. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom om alle kleuren te bekijken.

Stofsoorten:
Citadel / Era / Manhattan / Net / Lucia / King / Royal / Medley / Amalfi / Fame / Field / Climatex Utlra / Synergy / PUxx / Rime / Rundnappaleer / Leder Ascot

Bijbehorende producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.