Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Directiestoelen

Speciaal voor de directie hebben wij mooie directiestoelen en managerstoelen in ons assortiment. Bij de stoelen is het accent gelegd op vormgeving en design waarbij het zitcomfort niet wordt vergeten. Een directiestoel en/of managerstoel is geschikt om enkele uren per dag te gebruiken. Indien u de gehele dag van uw stoel gebruikt maakt, raden wij een ergonomische bureaustoel aan. Wij bieden uitvoeringen aan gemaakt van stof, kunstleder of echt leder. Van luxe designstoelen tot een tijdloos model, wij bieden ze aan voor een zeer scherpe prijs.

Graag voorzien wij u van advies welke stoel het beste bij u zal passen. Neem voor advies en meer informatie contact op met onze klantenservice.

 

Directiestoelen

Onderstaande directiestoelen zijn goede stoelen om goed in te kunnen werken. De stoelen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Een goede directiestoel zorgt voor een goede zithouding en voorkomt lichamelijke klachten. Daarnaast zorgt een goede zithouding voor een hogere arbeidsproductiviteit dan wanneer u geen goede zithouding heeft.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren