Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Wachtbanken informatie

Een wachtbank is ideaal om te plaatsen in uw wachtruimte, wachtkamer en/of ontvangstruimte. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen en kleuren zodat u uw ruimte zo praktisch en zo stijlvol mogelijk kunt inrichten.

De wachtbanken hebben niet enkel een goed zitcomfort, ze geven de ruimte ook nog eens een mooie uitstraling. U kunt ook kiezen voor een uitvoering met een tafeltje, zodat u hier tijdschriften op kunt leggen zodat uw bezoekers ook wat te lezen hebben. De banken zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals hout, stof en polypropyleen. In de categorie staat slechts een deel van ons totale assortiment. Indien u op zoek bent naar een 2-zits, 3-zits of andere uitvoering wachtbank die niet in onze categorie staat, neem dan contact op met onze klantenservice.

Door het online kopen van een wachtbank heeft u niet enkel het gemak van de bezorging, maar bent u ook nog eens verzekerd van de scherpste prijzen. Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde producten heeft u het recht om binnen 14 dagen de bank te retourneren. Uw wachtkamer is niet compleet zonder een mooie wachtbank. Alle banken worden aangeboden met een standaard korting ten opzichte van de kantoor vakhandel.

 

Wachtbanken

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren