Kleedkamerinrichting

Officecity is gespecialiseerd in het inrichten van kleedkamers. We hebben al diverse kleedkamers ingericht in sportscholen, fitnesscentra, wellness centra, scholen en andere bedrijven. Door het plaatsen van lockers/kluisjes kunnen uw bezoekers en medewerkers veilig de eigendommen opbergen. De kleedkamerkluisjes kunt u gemakkelijk combineren en koppelen zodat u gemakkelijk een kleedkamer kunt inrichten. Uiteraard voorzien wij u graag van advies hoe een ruimte het beste in te delen is. 

Bij de kleedkamerkluisjes horen uiteraard praktische en stijlvolle garderobebanken. U kunt ervoor kiezen om de garderobebanken vrijstaand te plaatsen zodat er nog geschoven kan worden om bijvoorbeeld een andere indeling te kunnen maken. U kunt er ook voor kiezen om een combinatie te maken van een locker en een garderobebank in één.

De lockers en kleedkamerkluisjes in ons assortiment zijn gemaakt van een hoge kwaliteit staal en zijn leverbaar in grijs, rood, blauw en antraciet. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen. Zo zijn er uitvoeringen lockers met een groot vak waarin een kledinghaak en een plank zit of u kunt kiezen voor kleine kluisjes. Alle kasten zijn afsluitbaar met een slot zodat de inhoud veilig opgeborgen kan worden. Op een kast kunt u optioneel kiezen voor een stofkap, zodat het stof niet op de kast blijft liggen.

Bekijk ons assortiment lockers / kluisjes in onze webwinkel of neem contact met ons op via onze klantenservice via het klantenservice formulier of op 023-3020080.

Producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.