Houten lockerkasten

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Houten lockerkasten informatie

U ziet ze vast nog wel voor u. Een hele muur vol grijs metalen lockers op de middelbare school. Wanneer u op zoek bent naar een industriële look voor het interieur van uw organisatie dan zijn onze industriële lockerkasten een uitstekende keuze, maar wist u dat er ook houten lockerkasten bestaan?

Houten lockers met een sfeervolle en luxe uitstraling

Dat een kantoorinterieur saai zou zijn is inmiddels al achterhaald. Door de vele opties en kleuren zijn kantoormeubelen helemaal naar de branding van uw merk aan te passen. Onze houten lockers zorgen voor sfeer en warmte. Combineert u dit weer met industriële accenten dan krijgt u al snel een spannende look die de creativiteit op uw kantoor zal aanwakkeren. Wilt u hulp bij de styling van u kantoor? Onze projectadviseur staan u vrijblijvend te woord. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.


Breng met een houten locker de natuur naar binnen

Het warme en natuurlijke karakter van hout creëert een sfeer van rust waardoor werknemers zich op hun gemak voelen. Het herinnert ons aan de natuurlijke wereld buiten de muren van het kantoor. Combineer dit met planten en stijlvolle groene moswanden en u transformeert uw saaie kantoor in een handomdraai om tot een inspirerende botanische ruimte waar uw medewerkers graag verblijven.


Vele houtsoorten beschikbaar

Onze houten lockers zijn in verschillende soorten houtmotief te verkrijgen en u kunt deze ook combineren. Zelfs ieder deurtje een eigen kleur. De beschikbare houtsoorten voor de houten lockerkast zijn:

  • Vergrijsd eiken
  • Eiken
  • Licht Acacia
  • Ahorn
  • Licht noten
  • Natuur eiken
  • Donker noten

Grote partij houten lockers nodig?

Wij hebben altijd verschillende lockers op voorraad. Neem voor meer informatie of vragen over kledinglockers contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod te bekijken in onze work-in-showroom in Haarlem.


Toch liever een andere locker? Bekijk de andere lockers:Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.