> Merken overzicht

Palmberg dealer


Palmberg dealer

Officecity is de officiële Palmberg dealer van Nederland en België. Palmberg is een Duitse fabrikant van kantoormeubelen en behoort tot de belangrijkste ondernemingen van de Duitse kantoormeubelindustrie. Vanuit de 25.000m2 grote fabriek worden alle Palmberg meubellijnen geproduceerd. Van werkplekken, kastenprogramma’s en ontvangstmeubilair. Palmberg is ook in Nederland en België een bekend begrip. De hoge mate van afwerking, hoge kwaliteit en aandacht voor duurzaamheid kenmerken Palmberg. In onze showroom in Haarlem hebben we diverse Palmberg producten staan.


Palmberg en duurzaamheid

Palmberg is al sinds 1995 bezig met het onderzoek naar de effecten van de eigen bedrijfsprocessen op het milieu en zoekt hierbij naar mogelijkheden om het effect bij de productie op het milieu zo min mogelijk te laten zijn. Duurzaam denken is onderdeel van de denkwijze van Palmberg en is een vast bestanddeel van de bedrijfsfilosofie. Palmberg is in het bezit van het LEVEL-certificaat aangaande duurzaamheid. Het LEVEL certificaat is momenteel het enige certificaat die de duurzaamheid van producten uit de kantoormeubelen markt weergeeft. Het LEVEL-certificaat kenmerkt producten, waarbij van productie tot levering de naleving van ecologische, sociale en economische normen gewaarborgd wordt. Alle Palmberg producten voldoen daarnaast aan de eisen van het kwaliteitsbeheer ISO 9001, ISO 14001 en arbeidsveiligheidsbeheer BS. Alle producten zijn gecertificeerd met het GS-keurmerk en het milieukeurmerk Blauer Engel RAL UZ 38 en sinds 2015 heeft PALMBERG ook een energiebeheersysteem in overeenstemming met ISO 50001 in het bedrijf geïmplementeerd.


Palmberg productlijnen

Palmberg heeft diverse producten om een kantoor stijlvol, ergonomisch en praktisch in te richten. Kies bijvoorbeeld voor de bureau CREW serie, Caldo serie, Pensum, Palma, Palmega, Sinac, Systo tec of Intro tec. We bieden ook het volledig Palmberg kastenprogramma aan, zoals de Prisma kasten, Select kasten & Compona kasten.


Palmberg bestellen

Palmberg producten bestellen? Neem contact op met onze klantenservice, of kom langs in onze showroom in Haarlem. Op onze website staat slechts een klein deel van het totale Palmberg assortiment die we kunnen leveren.

Producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.