Akoestische wanden bureau

De akoestische scheidingswanden van Officecity bieden naast een privacy paneel, ook een verbeterende akoestiek. Door de scheidingswand tussen twee bureaus te plaatsen wordt geluid gedempt waardoor in meer rust kan worden gewerkt. Door de mogelijkheid op afleiding te verminderen kan de arbeidsproductiviteit worden verhoogd.

22 Producten

Aflopend sorteren

22 Producten

Aflopend sorteren

Akoestische wanden bureau informatie

Voor meer privacy en een verbeterde akoestiek

Met de akoestische scheidingswanden voor bureaus van Officecity bent u niet alleen voorzien van een privacy paneel, ook wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd. De akoestische scheidingswanden beschikken in tegenstelling tot de standaard wanden namelijk over een extra geluidsabsorberende vulling. Dit dempt het geluid van de overburen waardoor sprake is van minder afleiding. Dit stimuleert de arbeidsproductiviteit op de werkvloer.

Akoestische scheidingswanden in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren

Om aan te sluiten op verschillende wensen, biedt Officecity diverse akoestische scheidingswanden aan. Zo is het optioneel om voor een stoffen patroon te kiezen die in 7 kleuren beschikbaar is. Als u voor de standaard stof kiest, heeft u keuze uit 9 kleuren. Tevens zijn verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar zodat u de scheidingswand perfect kan laten aansluiten op uw bureau(s).

 

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.