Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten Glide van Bisley zijn de nieuwe generatie schuifdeurkasten met de kwaliteit en oog voor detail zoals wij dat van Bisley gewend zijn. Deze kasten zijn allemaal uitgerust met een zachte close op de deuren. Tevens heeft u de keuze uit gladde deuren, geperforeerde deuren en akoestische deuren om het geluid in een open ruimte te dempen. Kortom; schuifdeurkasten van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking. 

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Schuifdeurkasten informatie

Waarom kiezen voor een schuifdeurkast?

Met een schuifdeurkast bespaart u ruimte omdat u geen last heeft van deuren die naar buiten toe openslaan. Zo kunt u elke centimeter van uw kantoor optimaal benutten en kunt u uw kantoor zo praktisch mogelijk indelen. De schuifdeurkasten kunnen in open kantoorruimtes bijvoorbeeld ook gebruikt worden om ruimtes van elkaar te scheiden.

De akoestische variant

Werkt u in een kantooromgeving waar stilte belangrijk is? Dan kunt u overwegen om voor een akoestische schuifdeurkast te kiezen. Dit type kast sluit geruisloos door het soft closing systeem. Bovendien zijn de schuifdeurkasten gevuld met akoestisch materiaal, waardoor omgevingsgeluiden gedempt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld open kantoorruimtes waar over het algemeen veel omgevingsgeluiden zijn.

Een schuifdeurkast in verschillende formaten

De schuifdeurkasten in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kunt u uw kantoor op de meest praktische manier indelen. Een lage kast is bijvoorbeeld prima als dressoir te gebruiken, waardoor u ook de ruimte op de kast kunt benutten. Bovendien zijn alle schuifdeurkasten in ons assortiment af te sluiten met een slot, waardoor u belangrijke documenten, ordners en andere kantoormaterialen veilig kunt opbergen voordat u aan het eind van de dag het kantoor verlaat. Alle kasten van Officecity.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan langdurig mee.

Heeft u hulp nodig?

Wij adviseren u graag over welke schuifdeurkast het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten archiefkasten of wilt u een schuifdeurkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen contact op met onze klantenservice.

 

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01