Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Schuifdeurkasten

Met een schuifdeurkast bespaart u ruimte omdat u geen last heeft van deuren die naar buiten toe openslaan. Zo kunt u elke centimeter van uw kantoor optimaal benutten en kunt u uw kantoor zo praktisch mogelijk indelen. De schuifdeurkasten kunnen in open kantoorruimtes bijvoorbeeld ook gebruikt worden om ruimtes van elkaar te scheiden.

Kiezen voor akoestische schuifdeurkasten?

Werkt u in een kantooromgeving waar stilte belangrijk is? Dan kunt u overwegen om voor een akoestische schuifdeurkast te kiezen. Dit type kast sluit geruisloos door het soft closing systeem. Bovendien zijn de schuifdeurkasten gevuld met akoestisch materiaal, waardoor omgevingsgeluiden gedempt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld open kantoorruimtes waar over het algemeen veel omgevingsgeluiden zijn.

Een schuifdeurkast in verschillende formaten

De schuifdeurkasten in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kunt u uw kantoor op de meest praktische manier indelen. Een lage kast is bijvoorbeeld prima als dressoir te gebruiken, waardoor u ook de ruimte op de kast kunt benutten. Bovendien zijn alle schuifdeurkasten in ons assortiment af te sluiten met een slot, waardoor u belangrijke documenten, ordners en andere kantoormaterialen veilig kunt opbergen voordat u aan het eind van de dag het kantoor verlaat. Alle kasten van Officecity.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan langdurig mee.

Heeft u hulp nodig?

Wij adviseren u graag over welke schuifdeurkast het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten archiefkasten of wilt u een schuifdeurkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen contact op met onze klantenservice.

 

 

Schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast is een ideale oplossing voor bedrijven die weinig ruimte tot hun beschikking hebben, maar toch een opgeruimde werkruimte willen. Bij Officecity.nl vindt u een breed aanbod aan schuifdeurkasten. Dit type archiefkast is een ruimtebesparende oplossing waarmee u zorgt voor voldoende opbergruimte op kantoor. U kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren, waardoor onze schuifdeurkasten geschikt zijn voor ieder interieur.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren