Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

4-poot Bureaus

Een 4-poot bureau is voorzien van vier stalen luxe poten. In combinatie met het houten bureaublad geeft dit een stijlvolle uitstraling aan uw kantoorruimte en/of werkruimte. Het bureaublad is afgewerkt met een beschermende melamine toplaag. Deze afwerking zorgt ervoor dat het blad gemakkelijk is schoon te houden en niet spiegelt bij lichtinval.

U heeft de keuze uit diverse kleuren en afmetingen, zodat u uw werkplek naar wens kunt indelen. Optioneel kunt u kiezen voor een in hoogte verstelbaar frame. Zo past u de werkhoogte perfect aan per persoon volgens de ARBO normen.

De bijgeleverde handleiding en voorgeboorde gaten zorgen ervoor dat het bureau eenvoudig te monteren is. Op aanvraag kan onze montagedienst de montage voor u uitvoeren.

 

4-Poot bureaus

Een 4-poot bureau geeft uw werkplek een stijlvolle en moderne uitstraling. De stalen frames zijn voorzien van een bureaublad met melamine toplaag. Er zijn vele opties mogelijk, zo kunt u bij een vierpoot bureau onder andere kiezen voor een vast- of in hoogte verstelbaar frame.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren