Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bureauopstellingen

Door het plaatsen van een bureauopstelling bespaart u ruimte en richt u de werkplekken zo efficiënt mogelijk in. De combinaties zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en zijn ook eenvoudig te vergroten zodat nog meer medewerkers aan één bureauopstelling kunnen werken. Om ergonomisch verantwoord volgens de ARBO normen te werken is het aan te raden om te kiezen voor een opstelling met een in hoogte verstelbaar frame. Zo kan elke medewerker de werkhoogte naar wens instellen.

Indien u een beter beeld wilt hebben van een bureauopstelling in uw kantoorruimte dan tekenen wij deze graag vrijblijvend voor u in zodat u een 3D beeld heeft van uw toekomstige kantoorruimte. De bureaus worden in delen bij u afgeleverd, tenzij anders staat aangegeven. Dankzij de voorgeboorde gaten is de montage eenvoudig zelf uit te voeren. Op aanvraag kunnen wij de montage ook verzorgen.

 

Bureauopstellingen

Door het plaatsen van een bureauopstelling worden er direct meerdere werkplekken gecreëerd. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen meerdere opstellingen aan elkaar geplaatst worden voor nog meer werkplekken. De opstellingen zijn zowel te leveren in vaste hoogte als met een in hoogte verstelbaar frame.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren