Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Directiebureau

Van alle verschillende bureausoorten is het directiebureau het grootst. Dankzij de afmeting bepaalt deze direct de uitstraling van een ruimte. Afhankelijk van de grootte van uw directiekamer zijn de bureaus ook uit te breiden met aan aanbouwblad of aanbouw ladeblok. Op deze manier heeft u extra veel werkruimte en/of opbergruimte. Al onze directiebureaus zijn voorzien van een vaste hoogte tussen de 72cm en 74cm. U kunt de hoogte van uw bureaustoel dan aanpassen aan de hoogte van het bureaublad om een ergonomisch werkhouding aan te nemen.

Met bijpassende kasten, ladenblokken en tafels uit dezelfde serie als de directiebureaus kunt u uw gehele kantoorinterieur op elkaar afstemmen. De directiebureaus worden in delen bij u afgeleverd, tenzij anders staat aangegeven. Optioneel kan onze montagedienst het bureau voor u op locatie monteren.

 

Directiebureaus

Een directiebureau geeft uw kantoorruimte een stijlvolle uitstraling. De bureaus zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoogwaardige afwerking. De unieke uitstraling zorgt voor de juiste sfeer in uw ruimte. De bladen zijn afgewerkt met een melamine toplaag zodat deze krasvast, antispiegelend en bovendien gemakkelijk zijn schoon te maken zijn.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren