Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Hoekbureau informatie

Door het plaatsen van een hoekbureau heeft u extra veel werkruimte. Zo kunt u gemakkelijk uw computer en kantoormateriaal op uw bureau plaatsen. De bureaus zijn voorzien van een sterk stalen frame en hebben een bureaublad die is afgewerkt met een melamine toplaag waardoor deze tegen een stootje kan, krasvast is en bovendien gemakkelijk is schoon te maken.

In ons assortiment hebben we bureaus met een vaste hoogte van 72.5cm en bureaus die u in hoogte kunt verstellen. Het voordeel van een hoogte instelbaar bureau is dat u de hoogte van het blad kunt afstemmen op de hoogte van de bureaustoel. In kantoren waar veel verschillende mensen werken is het belangrijk dat iedere werknemer zijn of haar bureau naar wens in hoogte kan instellen. Een goede zithouding is belangrijk voor een hoge arbeidsproductiviteit. Een goede zithouding kunt u enkel aannemen als de bureaustoel en het bureau goed op elkaar zijn afgestemd qua hoogte.

 

Hoekbureaus

Met een hoekbureau creëert u extra werkruimte, wat zorgt voor een optimaal en functioneel gebruik van de werkplek. U heeft de keuze uit bureaus met een ronde- of een rechte hoek. Hiernaast zijn er verschillende kleuren, afmetingen en frames verkrijgbaar wat ze passend maakt voor elk interieur.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren