Hoekbureaus

Door het gebruik van een hoekbureau creëert u extra werkruimte, wat zorgt voor een optimaal en functioneel gebruik van de werkplek. U heeft de keuze uit bureaus met een ronde- of een rechte hoek. Daarnaast zijn verschillende kleuren, afmetingen en frames verkrijgbaar wat ze passend maakt voor elk kantoorinterieur. We kunnen zelfs hoekbureaus leveren met een in hoogte verstelbaar frame om ook ergonomisch verantwoord te kunnen werken.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Hoekbureaus informatie

Een hoekbureau: groot, handig en stijlvol

Een groot hoekbureau is praktisch in het gebruik indien u wat meer werkruimte om u heen nodig heeft. Het blad is immers wat groter en dieper dan een recht bureau. Kantoormateriaal zoals ordners, mappen en pennen kunnen wat gemakkelijker een plek krijgen op het bureaublad dan wanneer minder ruimte voor handen is. Elk bureau is voorzien van een sterk frame.

Hoekbureau van hout

Elk hoekbureau is voorzien van een mooie houten blad (melamine). Het blad is zo afgewerkt dat deze niet zal verkleuren en geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Door de ruime keuze in houtkleuren is altijd wel een kleur aanwezig die past bij de rest van de kantoorruimte en kantoorinrichting. Het frame / onderstel van de hoekbureaus is gemaakt van sterk staal. Bekijk onze aanbiedingen en koop ook uw hoekbureau online.

In hoogte instelbaar

Indien een gehele werkdag aan een bureau gezet wordt, is het verstandig om te kiezen voor een in hoogte verstelbaar hoekbureau. Indien het bureau slechts wordt gebruikt om zo af en toe aan te werken kan gekozen worden voor een bureau met een vaste hoogte. Doorgaans is de vaste hoogte van een bureau 72.5cm. Bij het instellen van de hoogte van het bureau kan gekozen worden om dit met een inbussleutel te doen. Indien het niet nodig is om het bureau regelmatig in hoogte te verstellen is dit een prima oplossing. Per medewerker kan immers de juiste hoogte worden ingesteld. Indien het nodig is om de hoogte regelmatig te verstellen is het raadzaam om te kiezen voor een elektrisch frame. Met een druk op de knop kan dan eenvoudig snel de gewenste hoogte worden ingesteld en wordt het bureau gebruikt als zit/sta bureau. De combinatie van een goede bureaustoel en een in hoogte verstelbaar hoekbureau zorgt ervoor dat de werkplek ergonomisch verantwoord ingericht kan worden wat van invloed is op de arbeidsproductiviteit en gezondheid van degene die achter het bureau werkt.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01