Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Receptiebalies

De receptiemedewerker achter de receptiebalie in de ontvangstruimte is vaak het eerste contact wat een bezoeker en/of klant van uw bedrijf heeft. Door het plaatsen van een mooie en praktische ontvangstbalie geeft dit direct de juiste sfeer aan de ruimte. De balies hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn geproduceerd met oog voor detail. Bij het kopen van een receptiebalie is het allereerst van belang hoeveel mensen achter de balie dienen plaats te nemen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke vorm balie het beste tot zijn echt komt in de ontvangstruimte.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw receptie balie? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Om een beter beeld te krijgen van een balie in uw kantoorruimte kunnen we vrijblijvend de balie intekenen zodat u een 3D beeld krijgt van uw toekomstige receptie ruimte. Ook kunnen wij balies op maat maken. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze klantenservice.

 

Receptiebalies

Diverse receptiebalies voor gebruik in uw entree, lobby of ontvangstruimte. De balies zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Maak uw keuze uit de onderstaande uitvoeringen:

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren