Bureau eiland

Door het plaatsen van een bureauopstelling worden er direct meerdere werkplekken gecreëerd. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen meerdere opstellingen aan elkaar geplaatst worden voor nog meer werkplekken. De opstellingen zijn zowel te leveren in vaste hoogte als met een in hoogte verstelbaar frame.

16 Producten

Aflopend sorteren

16 Producten

Aflopend sorteren

Bureauopstellingen

Simpel en efficiënt werkplekken creëren met een bureauopstelling

Door het plaatsen van een bureauopstelling / bureau eiland bespaart u ruimte en richt u de werkplekken zo efficiënt mogelijk in. De combinaties zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en zijn ook eenvoudig te vergroten zodat nog meer medewerkers aan één bureauopstelling kunnen werken. Om ergonomisch verantwoord volgens de ARBO (NPR) normen te werken is het aan te raden om te kiezen voor een opstelling met een (elektrisch) in hoogte verstelbaar frame. Zo kan elke medewerker de werkhoogte naar wens instellen om gezond en ergonomisch te werken.

Welk aantal personen bij uw werkplekken?

Om ruimte te besparen is het raadzaam om medewerkers bij elkaar in een bureau opstelling en/of kantoortuin/eiland te plaatsen. Combineer opstellingen om werkplekken te creëren vanaf 2 personen tot 4 en 6 personen en meer. Indien medewerkers bij elkaar zitten is het raadzaam om tussen de bureaus (akoestische) scheidingswanden te plaatsen zodat (bel) geluiden van medewerkers beperkt worden.

Heeft u hulp nodig?

Indien u een beter beeld wilt hebben van een bureauopstelling in uw kantoorruimte, dan tekenen wij deze graag vrijblijvend voor u in zodat u een 3D beeld heeft van uw toekomstige kantoorruimte. De bureaus worden in delen bij u afgeleverd, tenzij anders staat aangegeven. Dankzij de voorgeboorde gaten is de montage eenvoudig zelf uit te voeren. Op aanvraag kunnen wij de montage ook verzorgen.

Showroom

We hebben diverse uitvoeringen bureauopstellingen in onze showroom staan. We helpen u graag verder met uw keuze en laten graag alle kleuren en opties zien van elke opstelling.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.