Bureauopstelling Krakau

  • Levertijd:
    3-4 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    BOU32
Voor 629 761,09 Adviesprijs Van 998
uw korting: -37%

Prijzen zijn excl.btw

-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Bureauopstelling Krakau
De bureauopstelling Krakau is een prachtige en complete opstelling met veel mogelijkheden. De grootte van de bladen voldoen aan de eisen om ergonomisch te kunnen werken. Er is genoeg ruimte om te werken, voor documenten, keyboard, muis, monitor, telefoon en alle andere benodigheden in het moderne kantoorlandschap. De opstelling wordt samengesteld met een gedeelde poot aan de zijkanten om ruimte te besparen. Hierdoor ontstaat er genoeg ruimte voor de medewerkers die achter het bureau werken. Optioneel kan gekozen worden om de werkplekken in het midden te voorzien van mooie en praktische scheidingswanden. Door het gebruik van een scheidingswand worden niet alleen de werkplekken van elkaar gescheiden, maar heeft dit ook een bijdrage aan de akoestiek en concentratie van de medewerkers die aan de opstelling werken. Om kabels netjes weg te werken kan gekozen worden om elk bureau te voorzien van een kabeldoorvoer. Onder deze kabeldoorvoer hangt dan een handige kabelmand. De kabels van een beeldscherm, toetsenbord etc. kunnen dan netjes worden weggewerkt. Om op een ergonomisch verantwoorde manier te werken is het raadzaam te kiezen voor ergonomische in hoogte verstelbare bureaustoelen.

Let op: de kleuren scheidingswand op de foto's zijn te bestellen met toeslag. Dit is een andere stof dan wij standaard aanbieden op het kleurenplaatje.

Kleuren:
- Vergrijsd eiken / Aluminium / Eiken / Acacia / Ahorn / Licht noten / Natuur eiken / Honing Eiken / Vergrijsd Donker Noten / Donker Noten / Antraciet / Beige / Zwart / Wit

Onderstel:
- Aluminium / Wit / Zwart / Antraciet

Scheidingswand (4cm dik / 35cm hoog):
- Olijfgroen / Grijs / Rood / Roze / Zwart / Lichtblauw / Beige / Lichtgrijs / Mosterdgeel / Geel / Donkerblauw / Grijs-violet / Roestrood

Afmetingen:
- H74 x B240 x D161cm (4 werkplekken)
- H74 x B280 x D161cm (4 werkplekken)
- H74 x B320 x D161cm (4 werkplekken)
- H74 x B360 x D161cm (4 werkplekken)
- H74 x B360 x D161cm (6 werkplekken)
- H74 x B420 x D161cm (6 werkplekken)
- H74 x B480 x D161cm (6 werkplekken)
- H74 x B540 x D161cm (6 werkplekken)

Specificaties:
- Onderstel in vaste hoogte 74cm
- Bladdikte: 28mm dik blad
- Materiaal: Melamine
- Materiaal frame: Staal
- Optionele scheidingswand
- Optionele kabeldoorvoer
- Zeer gemakkelijk schoon te maken, het blad is krasbestendig en tevens anti- reflecterend (oftewel het spiegelt niet door licht)

Bijbehorende producten

Mee te bestellen

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.