Bureautafels

 

Officecity heeft een groot assortiment bureautafels die zowel praktisch zijn als stijlvol. U kunt de bureautafels voor diverse doeleinden gebruiken, zo kunt u deze in uw kantoorruimte plaatsen, maar ook in uw vergaderruimte of werkkamer. Indien u het handig vindt om veel werkruimte te hebben kunt u kiezen voor een groot bureau. Voor een recht bureau is de gemiddelde afmeting 160x80cm. Indien u meer werkruimte nodig heeft kunt u kiezen voor een bureau van 180x80cm of 200x100cm. We leveren ook hoekbureaus voor extra veel werkruimte. De gemiddelde afmeting van een hoekbureau is 160x160cm. U kunt er ook voor kiezen om twee hoekbureaus tegen over elkaar te plaatsen zodat u een dubbele werkplek creëert. De gemiddelde hoogte van een bureautafel is 72,5cm. U kunt voor een in hoogte verstelbaar frame kiezen zodat u de hoogte van uw bureautafel kunt afstemmen op de hoogte van uw bureaustoel. We hebben diverse uitvoeringen tafels en bureaus in ons assortiment.

Kies uw bureautafel:

De bureautafels zijn in diverse kleuren te leveren zoals beuken, noten, wit, eiken en vele andere kleuren. Doordat er in al onze bureaus al voorgeboorde gaten zitten, is de montage erg eenvoudig zelf te doen. De gemiddelde dikte van een bureaublad is 3cm. De meeste bladen zijn afgewerkt met een melamine toplaag, dit zorgt ervoor dat het blad gemakkelijk is schoon te maken en dat het blad bij licht inval niet reflecteert. U kunt uw bureautafel eenvoudig online bestellen in onze webwinkel. Belangrijk is om bij uw bureautafel ook een ergonomische bureaustoel te plaatsen. Met de juiste tafel en stoel kunt u een goede zithouding aannemen wat lichamelijke klachten voorkomt.

Goedkope en goede bureautafels kopen

Bij Officecity bent u verzekert van een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Alle producten zijn uitvoering door ons getest, zodat alleen de beste producten aan u worden aangeboden. Mocht u niet tevreden zijn met een product kunt u het binnen 14 dagen retour sturen, waarna wij het aankoopbedrag naar u terugstorten.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.