Horecameubilair

Nieuwe horecameubels voor uw terras of horeca-etablissement nodig? Neem contact op met onze horeca- en projectinrichting adviseurs. Zij adviseren graag over praktische en sfeervolle mogelijkheden.


11 Producten

Aflopend sorteren

11 Producten

Aflopend sorteren

Horeca meubilair

De inrichting van een horecagelegenheid begint met de keuze van geschikt horeca meubilair. Het meubilair vormt als het ware uw visitekaartje; in een gastvrije omgeving voelen mensen zich snel thuis en komen ze graag terug. Met ons brede assortiment aan horeca meubilair is er voor iedere gewenste sfeer en elk budget geschikt meubilair te vinden. Van barkrukken tot horeca tafel en van horeca stoelen tot horeca verlichting.


Horeca terrasmeubilair

Naast standaard horeca meubels bieden wij ook terrasstoelen en terrastafels aan. Dit meubilair is voor buitengebruik en daarom geschikt voor horecagelegenheden met een terras. Vul uw onderneming met ons mooie assortiment aan terrasmeubilair om een gezellige sfeer te creëren.


Comfortabel en duurzaam

Gasten hechten veel waarde aan comfort in een horecazaak. Of het nou om een barkruk, (terras)stoel, fauteuil of bank gaat, een hoog zitcomfort is essentieel. Zorg er daarom voor dat u comfortabel horeca meubilair heeft staan in uw onderneming. Ons meubilair is naast comfortabel ook duurzaam. Zo bieden wij producten aan van duurzame materialen met een lange levensduur.


Waterafstotend horeca meubilair

Het is onvermijdelijk om vlekken te krijgen op horeca meubilair. Veel van ons assortiment is daarom waterafstotend, wat inhoudt dat de stof de vloeistoffen simpelweg niet opneemt. Hoe hardnekkig de vloeistof ook is, haal een doekje over deze vloeistof heen of laat het zelfs van het meubel afrollen, binnen enkele seconden is het klusje geklaard. Hierna heeft u weer een stoel, barkruk of bank waar geen vlek op te zien is.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.