> Merken overzicht

Interstuhl

Interstuhl dealer

Officecity is dé Interstuhl dealer in Nederland, België en Duitsland. Interstuhl is een van oorsprong Duits bedrijf die zich volledig richt op het gezond en ergonomisch zitten. Het assortiment bestaat uit vele zitmeubelen, zoals bureaustoelen, vergaderstoelen, banken en fauteuils. Alle producten van Interstuhl zijn gemaakt met oog voor detail, hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijk design.


Interstuhl en duurzaamheid

Het doel van Interstuhl is om het bedrijf veilig te stellen voor toekomstige generaties en medewerkers. Interstuhl heeft diverse circulaire producten in het assortiment, waar een mooi voorbeeld de Hippie kruk van is. Deze kruk wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Meer informatie ontvangen over Interstuhl en duurzaamheid? Neem contact op met onze klantenservice


Interstuhl stoelen

Officecity biedt het volledige assortiment van Interstuhl stoelen aan. Van de Airpad, Hero, Champ en Shuffle, tot aan de HUB serie, Se7en serie en Every serie. Op onze website staat een groot deel van het Interstuhl assortiment. Veel Interstuhl stoelen zijn te proberen in onze showroom in Haarlem. Bekijk de producten online in onze webwinkel, of neem contact op met onze klantenservice om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Interstuhl stoelen


Interstuhl HUB serie

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.