Interstuhl HUB achterwand voor zitbank

  • Levertijd:
    6-8 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    HU240
Voor 2.289 2.769,69 Adviesprijs Van 3.199
uw korting: -28%
-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Interstuhl HUB achterwand voor zitbank

De Interstuhl HUB achterwand is geschikt om te plaatsen achter een 2-zits of 3-zits HUB zitbank. De aan beide kanten gestoffeerde achterwand zorgt niet alleen voor afscheiding, maar heeft ook een akoestische werking. Door het plaatsen van een achterwand wordt een unieke en stijlvolle zitplek gecreëerd. De hoge mate van afwerking en het gebruik van top kwaliteit materialen zorgt ervoor dat de wand een echte blikvanger is. De vrijstaande achterwand is onderdeel van de Interstuhl HUB serie en kan zeer goed worden gecombineerd met de andere producten uit de HUB meubelserie. De frame van de wand kan gekozen worden in het zwart of wit. De bekleding van het scherm kan gekozen worden in vele kleuren en stofsoorten. Het scherm wordt deels gemonteerd geleverd in een beschermhoes. Combineer het scherm met de HUB stoelen en fauteuils, zitbanken en zitjes. Optioneel kan gekozen worden voor verlichting in de achterwand die qua kleur en intensitieit is aan te passen met een afstandsbediening of app. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze klantenservice.


Afmetingen:
- Totale hoogte: 135 cm
- Totale breedte geschikt voor 2-zits bank: 162.5 cm
- Totale breedte geschikt voor 3-zits bank: 230.5 cm
- Totale diepte: 85cm

De Interstuhl HUB meubelserie

De HUB serie van de Duitse topfabrikant Interstuhl kenmerkt zich door de nieuwe manier van werken. De kantoorruimte wordt meer een plek van samenkomen en samenwerken wat ook een nieuwe manier van inrichten vereist. De HUB serie maakt flexibel werken en inrichten mogelijk en is ideaal geschikt voor het huidige en toekomstige kantoorlandschap. De HUB meubelserie  is een veelzijdig en modulair systeem om naar wens een ruimte in te richten waar na nadruk ligt op samenkomen, samenwerken en in rust kunnen werken in een gezellige en stijlvolle omgeving. De serie bestaat uit vele stoelen, fauteuils, banken, scheidingswanden, akoestisch meubilair, zitjes en overlegplekken. Door een ruimte in te richten met de HUB serie is de inrichting flexibel, verplaatsbaar en gemakkelijk uit te breiden. Het meubilair is met elkaar te koppelen, verbinden en uit te rusten met diverse opties. De keuze uit kleuren en materialen is enorm, zo kan niet alleen gekozen worden uit tientallen stofkleuren, maar zijn ook bekledingen mogelijk van vele leerkleuren. Zo is de HUB serie zeer breed inzetbaar en kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse meubelen, kleuren en materialen.

Kleuren en materialen:
We kunnen de HUB serie in zeer veer kleuren en stoffen leveren. De genoemde kleuren op de kleurenkaart is slechts een klein deel van alle kleuren die we kunnen leveren. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom om alle kleuren te bekijken.

Stofsoorten:
Citadel / Era / Manhattan / Net / Lucia / King / Royal / Medley / Amalfi / Fame / Field / Climatex Utlra / Synergy / PUxx / Rime / Rundnappaleer / Leder Ascot

Bijbehorende producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.