Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Kantoorinrichting


Voor een goede kantoorinrichting zijn veel zaken van belang. Zo moet de inrichting niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en zakelijk. Een kantoor is immers een plek waar men veel tijd doorbrengt. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit en een goede concentratie.

Kies uw categorie kantoorinrichting:

 Bij elke kantoorinrichting is een opgeruimde werkplek belangrijk want deze zorgt voor rust. Zorg daarom dat u genoeg ruimte heeft op uw bureau. De gemiddelde afmeting van een bureau is 160x80cm. Om extra werkruimte te creëren, is het mogelijk een bureau uit te breiden met een hoekelement. Voor extra opbergruimte kan er onder het bureau nog een ladeblok geplaatst worden.  Indien een bureau door meerdere mensen wordt gebruikt, zorg dan voor een in hoogte verstelbaar bureau. Er zijn diverse opties beschikbaar om uw bureau in hoogte te verstellen: het kan door middel van schroeven, met een hendel of zelfs elektrisch. Afhankelijk van het doel van de kantoorinrichting is dit ook een punt om over na te denken.

Bij het bureau hoort ook een goede bureaustoel te staan. Hiervoor geldt ook, dat aan de verstelbaarheid hoge eisen moeten worden gesteld als de stoel door verschillende mensen gebruikt wordt. Niet alleen de hoogte van de stoel zelf moet dan variabel zijn, maar ook de hoogte van de armleuningen en de hellingshoek van het zit- en ruggedeelte. Goede bureaustoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, de keuze hangt af van de stijl die u voor uw kantoorinrichting het geschiktst vindt.

Om uw kantoorinrichting te completeren, kunt u behalve de bureaus, stoelen en ladeblokken, ook nog archiefkasten plaatsen. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen dit draaideur- schuifdeur- of roldeurkasten zijn. Ook hier is er een keuze uit verschillende stijlen. Bekijk onze archiefkasten categorie voor de diverse uitvoeringen.

Officecity neemt u het werk om een kantoor in te richten graag uit handen. Wij kunnen  u vrijblijvend van advies voorzien en zorgen ervoor dat uw kantoor functioneel, maar ook zeker stijlvol wordt ingericht. We hebben een groot assortiment kantoormeubelen in diverse stijlen en uitvoeringen. 

 

 

Kantoorinrichting