Kantoorvloeren

Kantoorvloeren bij Officecity

Bij Officecity kunt u terecht voor nieuwe kantoorvloeren en projectvloeren. We hebben een groot assortiment kantoorvloeren van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ons assortiment bestaat uit tapijttegels, PVC vloeren, Flotex, linoleum/marmoleum, naaldvilt en vinyl vloeren. In onze showroom in Haarlem laten we graag door middel van kleurstalen zien wat de verschillen, voordelen en nadelen van de verschillende vloeren zijn. Bij kantoorvloeren en projectvloeren is het belangrijk dat deze tegen dagelijks en intensief gebruik kunnen. Ook de akoestiek speelt een belangrijke rol bij de keuze van een vloer. We kunnen het hele proces van inmeten tot aan het leggen van de vloer uit handen nemen.

Bellen

023-3020080


Onze aanpak

Showroom vergadertafel

Elk project is uniek, maar we maken gebruik van de onderstaande stappen om ook uw projectinrichting een succes te laten worden:


✔ We bespreken samen met u de wensen van de nieuwe vloer. Dit kan telefonisch, per e-mail, bij u op kantoor of in onze showroom
✔ We laten de verschillende vloeren zien in ons showroom door middel van kleurstalen
✔ We zullen het project inmeten en advies geven over de beste indeling

Op basis van het gesprek en inmeting op locatie kunnen wij een offerte op maat sturen voor het leveren en leggen van de nieuwe bedrijfsvloer. Geen verrassingen achteraf en altijd een scherpe prijs.


Soorten kantoorvloeren

Forbo kantoorvloer

Elke ruimte is anders en heeft een andere bestemming. Om elke ruimte zo praktisch en stijlvol mogelijk in te richten bieden we diverse soorten vloeren aan:Onze merken kantoorvloeren

We hebben diverse merken vloeren in ons assortiment. Onderstaand treft u een kleine greep uit de merken die wij voeren.


Targett logo Desso logo Forbo logo Gerflor logo Interface logo Mflor logo

Projectstoffering vloer


Duurzaamheid

De merken die wij voeren hechten veel waarde aan duurzaamheid. Vloeren worden duurzaam ontwikkeld en de merken hebben het duurzaamheidsbeleid zeer hoog op de agenda staan. Uit de innovatie- en creativiteitsstrategie zijn bij bijvoorbeeld Desso een aantal gepatenteerde producten voortgekomen, zoals DESSO AirMaster®, voor een acht keer lagere fijnstofconcentratie in de lucht (in vergelijking met harde vloeren) en DESSO EcoBase®, waarmee Desso een Cradle to Cradle® -zilvercertificaat heeft behaald voor een gehele tapijttegel. Het merk Forbo gelooft in 'creating better environments' en heeft duurzaamheidsbeleid daarom zeer hoog op de agenda staan. Hiernaast geniet Forbo het SA8000 en ISO9001 certificaat. Neem contact op met onze klantenservice om te vragen naar het duurzame karakter van onze kantoorvloeren.


Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem aan de Henk schijvenaarstraat 1. In onze showroom vindt u een selectie van ons assortiment kantoorvloeren en kantoormeubelen. Onze medewerkers laten u graag de diverse mogelijkheden zien. Om zeker te weten dat we voldoende tijd voor u beschikbaar hebben, kunt u het beste een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 023-3020080 of via ons klantenservice formulier.

Onze showroom Onze showroom Showroom vergaderruimte
Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.