Kantoorvloeren merken

OfficeCity werkt met vooraanstaande merken als Forbo, Gerflor, Tarkett/Desso en Interface voor uw passende projectvloer.


<< Ga naar onze kantoorvloeren paginaTargett logo

Targett Is een van de wereldleiders op het gebied van vloerbedekking, zowel functionele vloeren als designvloeren in verschillende segmenten zoals kantoren, winkels, hotels, scholen, ziekenhuizen en sportvelden. Tarkett heeft inmiddels 34 industriële locaties en opereert in meer dan 100 landen wereldwijd. Per dag wordt er 1,3miljoen m2 aan vloeren verkocht. Het brede assortiment bestaat uit PVC vloeren, heterogeen en homogene vinylvloeren, luxe vinyl tegels en stroken, projecttapijttegels, linoleum, naaldvilt en schoonloopsystemen.


Desso logo

Desso Maakt sinds 2014 onderdeel uit van de Tarkett groep en is specialist in duurzame tapijttegels voor vele segmenten. Desso heeft met Airmaster een gepatenteerde technologie ontwikkeld om schadelijke fijnstof uit de binnenlucht op te vangen en vast te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid in zowel patronen als kleuren en uitstekend te combineren met de andere Tarkett-producten. Zo kunnen vele uiteenlopende projecten worden ingevuld op zowel functioneel als creatief gebied. Tevens staan Tarkett/Desso voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.


Forbo logo

Forbo Is sinds 1928 gevestigd in Assendelft produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo heeft 14 fabrieken en 38 verkoopkantoren wereldwijd waarbij duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Forbo staat voor prettig werken; zorgen dat de werkende mens fit is, productief is en gezond blijft. Creating better environments is het credo! Hierbij staan welzijn & duurzaamheid voorop. Marmoleum is het parade paardje van Forbo. Een linoleum met een gevestigde naam waar niemand aan kan tippen. Hiermee bezit Forbo het grootste marktaandeel wereldwijd. Forbo heeft tevens een unieke textiele vloerbedekking ontwikkeld genaamd Flotex. Een zachte vloer met alle eigenschappen van een harde vloer. Naast Marmoleum en Flotex heeft Forbo een breed assortiment in projectvloeren. Te weten; pvc vloeren, luxe vinyl tegels, stroken, banen en planken, tapijttegels, homogeen en heterogeen vinyl, Coral schoonloopsystemen en naaldvilt. Forbo opereert in een breed aantal segmenten; retail, hospitality, kantoren, healthcare, ouderenzorg, onderwijs, wooncomplexen, openbare gebouwen, sport, industrie, transport en meubeltoepassingen.


Gerflor logo

Gerflor Ontwikkelt vloer- en wandoplossingen welke toe te passen zijn in een breed scala segmenten van residentieel, kantoor en projectvloeren t/m hospitality, onderwijs en gezondheidszorg. Ook vervaardigt Gerflor veel vloeren voor de sportwereld, industrie, retail en transport. Gerflor is specialist in pvc vloeren in de vorm van luxe vinyl tegels, planken stroken tot banen in veel verschillende afmetingen. Gerflor heeft een aantal merknamen ontwikkeld waaronder Taraflex sportvloer toepassingen en Mipolam mbt een homogene vinylvloer voornamelijk toegepast in het onderwijs en de gezondheidszorg. Gerflor is inmiddels actief in meer dan 100 landen wereldwijd en neemt tevens op het gebied van het mileu haar verantwoordelijkheden, daarnaast blijft Gerflor zich ontwikkelen in nieuwe segmenten.


Interface logo

Interface Is opgericht in 1973 in LaGrange, GA en zorgde ervoor dat Amerika geïntroduceerd werd met de los legbare tapijttegels. In 1987 heeft Interface Heuga overgenomen. Door de jaren heen heeft Interface de praktische niet zo mooie Heuga tegel weten om te toveren tot een duurzame uitgebreide modulaire collectie met veel mogelijkheden op het gebied van design. Interface heeft duurzaamheid en ‘bijdragen aan het milieu’ heel hoog in het vaandel staan. Hergebruik en recyclen wordt door het hele bedrijf gedragen. ReEntry en Networks zijn programma’s waar recyclen en zorgen voor een betere samenleving op het gebied van duurzaamheid absoluut op nummer 1 staan. Naast de tapijttegel heeft Interface ook pvc, luxe vinyltegels, en rubberen vloeren van Nora in de collectie. Interface maakt zich sterk voor het milieu d.m.v. haar Mission Zero en Climate Take Back missie.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.