Kastinrichting archiefkasten

Een opgeruimd kantoor werkt voor iedere medewerker prettig. Om een kantoorruimte praktisch in te delen kan er gekozen worden tussen verschillende soorten archiefkasten. In kantoorruimtes met weinig ruimte is een roldeurkast aan te raden omdat hierbij geen deuren de ruimte in slaan. Deze roldeurkast is op diverse manieren in te delen zodat deze voor iedere archiveringsbehoefte geschikt kan zijn. Onderstaand treft u de verschillende inrichtingen die mogelijk zijn in een roldeurkast.

Laterale legborden

De roldeurkasten in ons assortiment zijn standaard voorzien van stalen laterale legborden. Dit houdt in dat het legbord is voorzien van een rails onder het legbord. Op deze manier kunt u niet alleen uw ordners en kantoormateriaal op het legbord zetten, maar kunt u indien gewenst ook hangmappen onder het legbord hangen. Om uw hangmappen op deze manier op te bergen is voornamelijk handig indien u de hangmappen niet dagelijks nodig heeft. Indien u met regelmaat de hangmappen moet in zien, is een uittrekframe aan te raden.

Uittrekframe
Een uittrekframe kunt u gemakkelijk in de kast plaatsen. Het frame kunt u uit de kast trekken waardoor u gemakkelijk bij uw hangmappen kunt. Het frame biedt plaats om 3 rijen A4 hangmappen naast elkaar te hangen. A4-folio hangmappen kunnen per 2 naast elkaar in het frame geplaatst worden. Bij het uittrekken van het frame kijkt u op de hangmappen en kunt u gemakkelijk zien welke inhoud een hangmap heeft.


Uittreklegbord
Een uittreklegbord is hetzelfde als een normaal legbord, echter met het verschil dat deze uit de kast te trekken is. Een uittreklegbord heeft hetzelfde systeem als een uittrekframe, echter is het legbord bedoeld om materiaal op te plaatsen.


Uittreklade
Een uittreklade is ook een mogelijke optie om toe te voegen aan een roldeurkast. De lade kunt u net als de vorige twee opties gemakkelijk uit de kast trekken.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.