School spatschermen schoolklas

Spatschermen voor in de schoolklas

Om te voldoen aan de regels en richtlijnen betreffende de 1,5 meter afstand in de corona tijd is dit bij scholen en onderwijsinstellingen vaak een hele klus. Om toch op een eenvoudig en veilige manier afstand te bewaren in de schoolklas leveren wij mooie spatschermen die eenvoudig op een (school)tafel gezet kunnen worden. Deze schermen zorgen voor voldoende afscheiding en bescherming. De zogenoemde spatschermen of kuchschermen zijn voorzien van mooie houten glasblokjes. De blokjes worden stevig vastgezet met dubbelzijdig tape waardoor de schooltafel niet zal beschadigen. Op de basischool en midelbare school kunnen we de tafel van de document voorzien van een recht of L-vormig scherm zodat voldoende bescherming aanwezig is. Voor het MBO, HBO, Universiteit of andere onderwijsinstelling kunnen wij een ruimte en/of lokaal coronaproof inrichten met onze kuchschermen. Neem voor meer informatie contact met ons op, of bekijk enkele van onze producten onderaan deze pagina.

Veilig glasDuurzaam glasOp voorraad en direct leverbaar

 

Veilig en duurzaam

De schermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas kom je in het dagelijks leven op veel plaatsen tegen. Vaak sta je er niet eens bij stil. Veiligheidsglas wordt veel gebruikt op plaatsen waar mensen - soms ook in grote groepen- zich begeven. Je ziet het bijvoorbeeld in winkels, openbare ruimtes en op vliegvelden. Maar ook in badkamers, bushokjes, ziekenhuizen en in de praktijk van de huisarts wordt veiligheidsglas gebruikt. Een vitrinekast, een douchedeur, de schuifpui en een glazen tafel in huis zijn ook van gehard veiligheidsglas gemaakt. Gehard veiligheidsglas is veilig en stevig in gebruik; het wordt rondom geslepen waardoor er geen scherpen randen aan het glas zitten. Ook zijn de hoeken helemaal afgerond.

In elke afmeting uit voorraad leverbaar

Wij kunnen onze glazen schermen direct uit voorraad leveren in elke afmeting. Afhankelijk van de afmeting van de schooltafel kunnen wij een scherm op maat leveren. We raden aan om te kiezen voor een scherm dat aan de voorkant iets uitsteekt, zodat de bescherming optimaal is.

Glas of plexiglas?

Wij hebben gekozen voor gehard safety glas omdit dit veiliger is dan plexiglas. Als plexiglas breekt is het vlijmscherp en erg gevaarlijk. Mocht het safety glas onverhoopt breken dan heeft het een veilig breukpatroon. Het glas valt uiteen in duizenden kleine veilige (onscherpe) brokjes. Deze brokjes kan je gemakkelijk opvegen zonder je eraan te bezeren. Daarnaast is plexiglas brandgevoelig. De glazen schermen die wij leveren hebben brandweringscode A1 en zijn dus brandveilig. De glazen schermen zijn bovendien 100% recyclebaar.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.