Luxe Bureaustoel

Veel klanten vragen ons om een luxe bureaustoel. Maar wat maakt een bureaustoel luxe? Wij gaan graag met u op zoek naar een ergonomische en comfortabele bureaustoel met een luxe uitstraling en die bovendien perfect af te stellen is naar uw lichaam.


Hoe ziet een luxe bureaustoel eruit?

Zoekt u een luxe bureaustoel? Een bureaustoel waar Harvey Specter zich comfortabel in zou voelen? Een bureaustoel dat niet zou misstaan in een James Bond film? Bij OfficeCity kunnen we u helpen deze stoel te vinden. Sterker nog, onze Interstuhl Airpad bureaustoel is terug te zien in de film Skyfall als bureaustoel van M.

Vaak denkt men meteen aan een leren stoel, maar dat hoeft zeker niet. Zo heeft de Interstuhl Airpad een stoffen zitting. Een luxe stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is naast de standaard ergonomische instelmechanismen voorzien van allerlei technische snufjes. Denk aan 4D-armleuningen, synchroontechniek en zitneig instelling.

Een ergonomische bureaustoel kan nog zo veel instelmogelijkheden hebben en toch niet lekker zitten. De zit eigenschappen worden namelijk ook bepaald door de vulling van het zitvlak en juist hier komt een persoonlijke voorkeur om de hoek. Het is als het kiezen van een juist matras. De één wil een zacht en de ander een stevig matras. Kom dan ook altijd langs in onze showroom om de stoel uit te proberen en te vergelijken. Check van te voren even of we de stoel in onze showroom hebben staan.

Top 8 luxe bureaustoelen:

Luxe bureaustoel nodig? Wij kunnen u helpen.

Bij OfficeCity hebben we een groot assortiment luxe bureaustoelen. Onze specialisten zijn getraind in alle ergonomische richtlijnen en voorzien u graag van advies.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.