Welke bureaustoel voor lange mensen?

Het uitzoeken van een goede bureaustoel kan sowieso al knap lastig zijn, laat staan als u ook nog eens lang bent. Wanneer u lang bent is het extra belangrijk om te letten op de hoogte van de rugleuning en de instelbaarheid van de zitdiepte. We lichten dit graag toe.


Een bureaustoel voor lange mensen aanschaffen

Bij het aanschaffen van een ergonomische bureaustoelen voor lange mensen is het belangrijk om extra goed te letten op de instelbaarheid van de rugleuning en de zitdiepte:

De rugleuning:Het is belangrijk dat de rugleuning hoog genoeg is. De schouderbladen dienen tegen de rugleuning aan te komen en er niet erbovenuit te steken. De ideale in hoogte verstelbaarheid van de rugleuning is 55-63 centimeter.

Zitdiepte: Het is belangrijk dat de zitdiepte zo ingesteld kan worden dat er een vuist aan ruimte tussen de zitting en de knieholte over blijft. Zo zal u genoeg ondersteuning hebben voor u benen. De meeste stoelen zullen echter meer ruimte hebben en dat is niet verstandig. De meeste bureaustoelen hebben een zitdiepte die te verstellen is met een variatie van 5 centimeter. Een bureaustoel voor lange mensen heeft een variatie in verstelbaarheid van 10 centimeter.

Top 4 bureaustoelen voor lange mensen:

Bent u op zoek naar een bureaustoel voor lange mensen?

Bij OfficeCity hebben we een groot assortiment bureaustoelen. Zo is er voor iedereen en ieder budget een bureaustoel. Onze specialisten zijn getraind in alle ergonomische richtlijnen en voorzien u graag van advies.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.