8 goedkope ergonomische bureaustoelen (2021)

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel, maar wilt u geen 1000 euro uitgeven? Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want er zijn tal van goede, ergonomische bureaustoelen beschikbaar voor een fractie van dat bedrag. Maar waar let u op bij het kopen van een budget bureaustoel? In deze blog onze tips, plus 8 goede bureaustoelen voor een beperkt budget.

De aanschaf van een bureaustoel is waarschijnlijk niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Maar het is wél belangrijk om de juiste keuze te maken. Overweeg in ieder geval de verschillende soorten materiaal van de zitting en rugleuning en in hoeverre u de stoel aan uw eigen lichaam kunt aanpassen.

Veel budget bureaustoelen zijn gemaakt van een dikke, gewatteerde stof of hebben een leren afwerking. Dit is vaak comfortabel, maar wordt (zeker in de zomermaanden) ook snel warm. Een andere optie is een stoel met een rugleuning van netbespanning. Dit zorgt voor een betere ventilatie in de rug.

De aanpasbaarheid van een bureaustoel is minstens zo belangrijk. Kunnen de arm- en rugleuning bijvoorbeeld in de juiste hoogte gezet worden? Is de zithoogte aanpasbaar? Met deze functionaliteiten kunt u gemakkelijk bureau en bureaustoel op elkaar afstemmen en op de best mogelijke manier werken.


8 ergonomische budget bureaustoelen voor minder dan €300

Tijd om te kijken naar het aanbod aan bureaustoelen voor een beperkt budget. Deze 8 stoelen kosten minder dan €300, maar beschikken wél over uitstekende functionaliteiten voor een ergonomische zithouding. Scroll hieronder door deze 8 bureaustoelen heen.


Goedkope ergonomische bureaustoelen

Bureaustoel Laren

De Bureaustoel Laren is de ideale stoel om zowel op kantoor te gebruiken als op de thuiswerkplek. De stoel wordt gemonteerd geleverd en kan dus direct in gebruik worden genomen. Ideaal dus als je snel aan het werk wilt. De zitting en rugleuning zijn in hoogte verstelbaar en daarnaast is de stoel voorzien van synchroontechniek en gewichtsregeling. Pas de hoogte zo de armen vanaf de armleuning op het bureau kunnen rusten. Op deze manier kan ergonomisch verantwoord gewerkt worden.


Bureaustoel Haarlem

De Bureaustoel Haarlem is een fantastische bureaustoel voor een zeer scherpe prijs. De stoel is geschikt voor harde en zachte ondergronden, heeft veel instelmogelijkheden en is daardoor zeer ergonomisch. Door het synchroonmechanisme met gewichtsregeling beweegt de stoel met uw bewegingen mee. De 4D armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar én kunnen gedraaid worden. Ook de zithoogte en -diepte van deze stoel kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Tot slot beschikt de bureaustoel ook over een opvallende, witte lendensteun, die uiteraard ook in hoogte verstelbaar is.


Bureaustoel Se7en

De bureaustoel Se7en is een complete kantoorstoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning. De stoel is voorzien van alle gemakken om ergonomisch te kunnen werken, zoals een in hoogte én diepte verstelbare zitting en armleuningen die in breedte en hoogte te verstellen zijn. Bovendien is deze bureaustoel in 9 verschillende kleuren verkrijgbaar.


Bureaustoel Se7en Netbespanning

Naast de normale Se7en bureaustoel wordt de Se7en Netbespanning ook vaak verkocht. De functionaliteiten en instelmogelijkheden komen overeen met die van de Se7en, met de uitzondering dat de Se7en bureaustoel beschikt over een rugleuning van netbespanning (mesh). Hierdoor ventileert deze bureaustoel beter en is de stoel comfortabeler om langdurig op te zitten in de hete zomermaanden.


Bureaustoel Dauphin Valo

De Dauphin Valo is onderdeel van een nieuwe generatie bureaustoelen. Het is een dynamische bureaustoel met een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Zo beschikt de kantoorstoel over synchroontechniek, waarmee de zitting en de rugleuning zich synchroon aanpassen aan uw bewegingen. Daarnaast is de stoel ook voorzien van een lendensteun die in hoogte verstelbaar is én 2D armleggers waarvan de hoogte en breedte aangepast kunnen worden. De ergonomisch gevormde rugleuning zorgt ervoor dat de werkdag op een comfortabele manier verloopt.


Bureaustoel City Chair

Wilt u gewoon een goede, ergonomische bureaustoel zonder al te veel poespas? Dan is de City Chair precies wat u zoekt. Dit model beschikt over de benodigde aanpassingsmogelijkheden, zoals een in hoogte verstelbare zitting, rugleuning en armleuningen, zodat u comfortabel uw werk op kunt doen.


Bureaustoel Janna

De ergonomische bureaustoel Janna is weer zo’n stoel die er duurder uitziet dan hij is. De vrolijk gekleurde zitting zorgt ervoor dat dit model echt opvalt op de werkvloer. Maar ook in functionaliteiten blijft Janna niet achter. De stoel heeft een rug van netbespanning (beschikbaar in grijs, antraciet en zwart) en beschikt over synchroontechniek. Met de zitdiepteverstelling, gewichtsregeling en 3D armleuningen kunt u deze stoel helemaal aan uw voorkeuren aanpassen. De zitting is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Bovendien is het mogelijk om een lendensteun op deze bureaustoel te plaatsen of te kiezen voor een extra luxueuze uitstraling met een verchroomd voetkruis.

 


Dauphin Speed-O bureaustoel

De Dauphin Speed-O bureaustoel is de perfecte allround bureaustoel die aan alle moderne eisen voldoet. De bureaustoel is uiterst ergonomisch en is voorzien van de Syncro-Relax-Automatic techniek waardoor de tegendruk van de rugleuning zich in iedere zithouding automatisch aanpast aan uw lichaamsgewicht. Deze bureaustoel is in 2 standen vergrendelbaar én voorzien van een rugleuning van netbespanning, gestoffeerde zitting, voetenkruis van kunststof en 2D armleggers die in hoogte en breedte verstelbaar zijn.

 


Copyright © 2021 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01