8 goedkope ergonomische bureaustoelen

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel, maar wilt u geen 1000 euro uitgeven? Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want er zijn tal van goede, ergonomische bureaustoelen beschikbaar voor een fractie van dat bedrag. Maar waar let u op bij het kopen van een budget bureaustoel? In deze blog onze tips, plus 8 goede bureaustoelen voor een beperkt budget.

De aanschaf van een bureaustoel is waarschijnlijk niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Maar het is wél belangrijk om de juiste keuze te maken. Overweeg in ieder geval de verschillende soorten materiaal van de zitting en rugleuning en in hoeverre u de stoel aan uw eigen lichaam kunt aanpassen.

Veel budget bureaustoelen zijn gemaakt van een dikke, gewatteerde stof of hebben een leren afwerking. Dit is vaak comfortabel, maar wordt (zeker in de zomermaanden) ook snel warm. Een andere optie is een stoel met een rugleuning van netbespanning. Dit zorgt voor een betere ventilatie in de rug.

De aanpasbaarheid van een bureaustoel is minstens zo belangrijk. Kunnen de arm- en rugleuning bijvoorbeeld in de juiste hoogte gezet worden? Is de zithoogte aanpasbaar? Met deze functionaliteiten kunt u gemakkelijk bureau en bureaustoel op elkaar afstemmen en op de best mogelijke manier werken.


8 ergonomische budget bureaustoelen voor minder dan €400

Tijd om te kijken naar het aanbod aan bureaustoelen voor een beperkt budget. Deze 8 stoelen kosten minder dan €400, maar beschikken wél over uitstekende functionaliteiten voor een ergonomische zithouding. Scroll hieronder door deze 8 bureaustoelen heen.

Goedkope ergonomische bureaustoelen

Dauphin Indeed bureaustoel actie

De Dauphin Indeed bureaustoel actie is een complete kantoorstoel met een gestoffeerde zitting en netbespannen rugleuning en heeft een zeer aangenaam zitcomfort. De stoel is voorzien van alle gemakken om ergonomisch te kunnen werken. De stoel is German Design Award winnaar. Deze stoel is geschikt om de gehele werkdag te gebruiken en is goedgekeurd door ARBO (voldoet aan de EN1335 norm).


Bureaustoel Talo

Een comfortabele bureaustoel met een mooi design. De strakke vormgeving en zwarte kleur geven bureaustoel Talo een professionele uitstraling. Door de ingebouwde synchroontechniek beweegt de stoel mee met de gebruiker en de 3D armleuningen zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Daarnaast kan de zitdiepte naar wens worden ingesteld voor een comfortabele zit. Bureaustoel Talo is een ergonomische bureaustoel voor een zeer scherpe prijs. De bureaustoel wordt ongemonteerd geleverd.


KOHL K1 bureaustoel

Ergonomische bureaustoel met een zeer scherpe prijs en snelle levering. De K1 bureaustoel is van hoogwaardige Duitse kwaliteit en biedt alles wat van een hedendaagse bureaustoel gevraagd wordt. Zo is de bureaustoel goedgekeurd door ARBO (voldoet aan de EN1335 norm) en zijn er veel afstelmogelijkheden. Door de synchroontechniek beweegt de bureaustoel mee met de bewegingen van de gebruiker en de armleggers zijn in hoogte een breedte verstelbaar. De KOHL K1 bureaustoel is een moderne stoel en een echte aanrader uit ons assortiment. 


Bureaustoel Cano

Mooie ARBO goedgekeurde (EN1335 norm) bureaustoel met een rug van netbespanning. Bureaustoel Cano is zwart van kleur en de rug beweegt met de gebruiker mee voor een ergonomische werkhouding. De bureaustoel is daarnaast voorzien van in hoogte verstelbare armleggers, een in hoogte verstelbare lendensteun en automatische gewichtsregeling. De zithoogte kan eenvoudig worden aangepast en optioneel kunt u kiezen voor harde of zachte wielen.


Bureaustoel Dauphin Valo

De Dauphin Valo is onderdeel van een nieuwe generatie bureaustoelen. Het is een dynamische bureaustoel met een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Zo beschikt de kantoorstoel over synchroontechniek, waarmee de zitting en de rugleuning zich synchroon aanpassen aan uw bewegingen. Daarnaast is de stoel ook voorzien van een lendensteun die in hoogte verstelbaar is én 2D armleggers waarvan de hoogte en breedte aangepast kunnen worden. De ergonomisch gevormde rugleuning zorgt ervoor dat de werkdag op een comfortabele manier verloopt.


Bureaustoel Janna

De ergonomische bureaustoel Janna is weer zo’n stoel die er duurder uitziet dan hij is. De vrolijk gekleurde zitting zorgt ervoor dat dit model echt opvalt op de werkvloer. Maar ook in functionaliteiten blijft Janna niet achter. De stoel heeft een rug van netbespanning (beschikbaar in grijs, antraciet en zwart) en beschikt over synchroontechniek. Met de zitdiepteverstelling, gewichtsregeling en 3D armleuningen kunt u deze stoel helemaal aan uw voorkeuren aanpassen. De zitting is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Bovendien is het mogelijk om een lendensteun op deze bureaustoel te plaatsen of te kiezen voor een extra luxueuze uitstraling met een verchroomd voetkruis.


Bureaustoel Viasit Kickster

Wilt u gewoon een goede, ergonomische bureaustoel zonder al te veel poespas? Dan is de Viasit Kickster precies wat u zoekt. Dit model beschikt over de benodigde aanpassingsmogelijkheden, zoals een in hoogte verstelbare zitting, rugleuning en armleuningen, zodat u comfortabel uw werk op kunt doen.


Bureaustoel OfficeCity netbespanning

De bureaustoel OfficeCity netbespanning is een zeer populair model voor gebruik in ieder kantoor. De stoel is in samenwerking met Interstuhl samengesteld, heeft diverse instelfuncties en wordt geleverd inclusief 4D armleggers. De stoel wordt gemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik. Deze ergonomische stoel is geschikt voor ca. 8 uur gebruik per persoon per dag en is goedgekeurd door ARBO (voldoet aan de EN1335 norm).

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.