Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Vergadertafel kopen

Bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de tafel in komt te staan. Qua afmeting moet er voldoende ruimte zijn om langs de tafel te lopen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan met hoeveel personen er aan de tafel gezeten moet worden. Is de tafel geschikt voor 8 personen, 10 personen of voldoet enkel een grote vergadertafel geschikt voor meer dan 12 personen.

Om uit te rekenen hoeveel vergaderstoelen er aan de tafel passen kan worden gerekend met een breedte van 80cm per stoel. De vorm van een tafel kan bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor een ovale vergadertafel, maar ook een rechte, vierkante en ronde vergadertafel behoren tot de mogelijkheden. Bij een ovale of ronde tafel is het gemakkelijker om tijdens een vergadering elkaar aan te kijken, terwijl een rechte tafel vaak praktischer in een ruimte geplaatst kan worden.

Ons assortiment bestaat uit stijlvolle en goedkope houten tafels die direct uit voorraad zijn te leveren.

 

Vergadertafels

De vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rond, vierkant, tonvormig en/of ovaal. Deze uitvoeringen zijn in vele afmetingen en kleuren te leveren, zodat de vergadertafel past in uw kantooromgeving.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren