Vergadertafels

De vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rond, vierkant, tonvormig en/of ovaal. Deze uitvoeringen zijn in vele afmetingen en kleuren te leveren, zodat de vergadertafel past in uw kantoorruimte.

39 Producten

Aflopend sorteren

39 Producten

Aflopend sorteren

Vergadertafels informatie

Vergadertafel kopen

Bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de tafel in komt te staan. Qua afmeting moet er voldoende ruimte zijn om langs de tafel te lopen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan met hoeveel personen er aan de tafel gezeten dient te worden. Wilt u een vergadertafel voor 8 personen, 10 personen of voldoet enkel een grote vergadertafel geschikt voor meer dan 12 personen.

Ronde, ovale en rechthoekige vergadertafels

Om uit te rekenen hoeveel vergaderstoelen er aan de tafel passen kan worden gerekend met een breedte van 70cm per stoel. De vorm van een tafel kan bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor een vergadertafel die ovaal van vorm is, maar ook een recht, vierkant en rond behoort tot de mogelijkheden. Bij een ovale of ronde tafel is het gemakkelijker om tijdens een vergadering elkaar aan te kijken, terwijl een rechte tafel vaak praktischer in een ruimte geplaatst kan worden.

Verschillende afmetingen

Voor elke ruimte kunnen wij een passende vergadertafel leveren. Daarnaast kunt u kiezen tussen een vaste hoogte tafel, of een tafel met een in hoogte verstelbaar frame. Voor korte vergaderingen hebben we ook sta vergadertafels in ons assortiment. Om zeker te weten of een vergadertafel ook in uw vergaderruimte past kunnen wij deze altijd intekenen zodat u een 3D beeld heeft van uw ruimte voorzien van een nieuwe vergadertafel.

Kleuren

Een vergadertafel springt vaak direct in het oog en geeft een ruimte een bepalende sfeer. Het is daarom van belang om goed na te denken over de kleur van een tafel. Kies voor een witte vergadertafel om rust te creëren of kies voor een houten vergadertafel om warmte te creëren en een huiselijke sfeer te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale uitstraling van de tafel en breng met de vergaderstoelen kleur aan het geheel.

Tips om te vergaderen

Stel van te voren een agenda op met punten die besproken kunnen worden tijdens de vergadering. Zorg ervoor dat de vergadering niet te lang duurt en notuleer de onderwerpen die besproken worden. Indien een vergadering wat langer duurt, neem dan even een pauze om de benen te strekken. Zorg ervoor dat elke deelnemer aan de vergadering goed is voorbereid. Richt de vergaderruimte praktisch in met bijvoorbeeld een vergadertafel voorzien van stroom, hang een TV op waar presentaties opgehouden kunnen worden en zorg voor vergaderstoelen met een aangenaam zitcomfort die eventueel ook verrijdbaar zijn.

Direct leverbare vergadertafels

Ons assortiment bestaat uit stijlvolle en goedkope houten vergadertafels die direct uit voorraad zijn te leveren. De meeste tafels zijn eenvoudig te monteren door middel van een bijgeleverde handleiding. Onze montagedienst kan de tafel ook op locatie monteren.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01