Directiebureaus

Een directiebureau geeft uw kantoorruimte een stijlvolle uitstraling. De bureaus zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoogwaardige afwerking. De unieke uitstraling zorgt voor de juiste sfeer in uw ruimte. De bladen zijn afgewerkt met een melamine toplaag zodat deze krasvast, antispiegelend en bovendien gemakkelijk zijn schoon te maken zijn.

14 Producten

Aflopend sorteren

14 Producten

Aflopend sorteren

Directiebureaus informatie

Ga voor een zelfverzekerde uitstraling met een directiebureau

Het directiebureau is van alle bureausoorten met grootst. Door de grootte valt het bureau op en bepaalt het de uitstraling van een ruimte. De directiebureaus kunnen worden uitgebreid door een aanbouwblad of aanbouw ladeblok, mits u daar de ruimte voor heeft. Zo kunt u eenvoudig extra werk- en/of opslagruimte creëren.

Extra relevante informatie over onze directiebureaus

U kunt uw gehele kantoorruimte op elkaar afstemmen door de bijpassende tafels, kasten en ladeblokken van dezelfde serie. De directiebureaus worden standaard in delen afgeleverd mits anders staat aangegeven. U heeft de optie om onze montagedienst in te schakelen die het directiebureau dan bij u op locatie monteren.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW