Dynamisch werken

Werkt u al dynamisch?

Afwisselend zittend, staand en bewegend werken, dat verstaan wij onder dynamisch werken. Beweging en afwisseling van de lichaamshouding is een belangrijk uitgaanspunt als het gaat om een nieuwe dynamische kantoorinrichting. Het is belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk gaan, gezond en veilig kunnen werken en bovendien een hoge arbeidsproductiviteit hebben. Een investering in het welzijn van een medewerker zal zich altijd terugverdienen. Zo kan de werkomgeving bijdragen aan het terugdringen van het ziekteverzuim en het voorkomen van lichamelijke klachten.

Officecity is specialist als het gaat om een kantoorruimte dynamisch in te richten. Zo hebben we in het assortiment vele zit/sta bureaus en ergonomische bureaustoelen om de basis van de werkplek dynamisch te maken. Aanvullend meubilair zoals een sta vergadertafel, balanskrukken, lounge plekken om even tot rust te komen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze medewerkers om uw wensen te bespreken. We kunnen uw toekomstige kantoorinrichting voor u intekenen zodat u vooraf een goed beeld heeft van de kantoorruimte. Daarnaast geven wij graag ergonomisch advies en laten wij u graag proefzitten op onze bureaustoelen zodat we samen met u tot de perfecte dynamische kantoorinrichting kunnen komen.

Bellen

023-3020080
Zitten

Bureaustoel

Wellicht het belangrijkste onderdeel in een kantoorinrichting is de bureaustoel. We zitten het meeste tijdens de werkdag en dus is het belangrijk om gebruik te maken van een ergonomische bureaustoel. Naast het hebben van een goede bureaustoel is het ook belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken. In ons assortiment hebben we vele ergonomische bureaustoelen die u bovendien kunt uitproberen in onze showroom. Daarnaast voorzien we u graag van advies zodat de stoel ook op de juiste manier wordt gebruikt.Staan

Afwisselend zittend en staand werken is belangrijk voor onze gezondheid. Volwassenen tussen de 18 en 65 jaar zitten gemiddeld 9.6 uur per dag. Elk extra uur dat mensen op een dag zitten, verhoogt hun risico op diabetes type 2 met 22%. Door gebruik te maken van een zit/sta bureau kan er eenvoudig worden afgewisseld in zittend en staand werken. Een zit-stabureau zorgt ervoor dat je minimaal 80 minuten tot 120 minuten minder zit op een werkdag. In onze work-in-showroom hebben we diverse uitvoeringen zit/sta bureaus staan zodat u deze kunt uitproberen en ook het gemak kunt ervaren van afwisselend zittend en staand werken.Bewegen

Bewegend werken

Naast het afwisselend zittend en staand werk, is het ook belangrijk om voldoende te bewegen tijdens de werkdag. Maak gebruikt van een fietsbureau, balanskruk of ergonomische zitbal. Naast deze hulpstukken kan er bijvoorbeeld ook lopend en staand worden vergadert, kunnen oefeningen aan het bureau worden gedaan of kan de trap genomen worden in plaats van de lift. Meubilair kan ondersteunend zijn om medewerkers meer te laten bewegen. Graag voorzien wij u van advies om een kantoorruimte zo in te richten dat meer bewegen wordt bevorderd wat niet alleen voor de werknemer gezond is, maar ook de werkgever helpt aan gezonde en actieve medewerkers.


Ontspannen

Ontspannen op kantoor

Pauzes nemen tijdens een werkdag is belangrijk voor de arbeidsproductiviteit. Aan één stuk door werken is niet goed voor de creativiteit en gemoedstoestand van de medewerker. Plaats meubilair waar medewerkers goed kunnen uitrusten en eventueel een korte periode kunnen werken. In ons assortiment hebben we diverse loungebanken en stoelen voor plaatsing in een kantoorruimte en/of kantineruimte. Indien de kantoorruimte het toelaat kunnen aparte gedeeltes ingericht worden met relax meubilair en voorzien worden van akoestische elementen zodat relaxen en rust hand in hand gaan. Wij laten in een 3D tekening graag zien wat de mogelijkheden zijn voor de plaatsing van deze relax meubelen.


Afwisseling

Afwisseling

Belangrijk bij het dynamische werken is afwisseling. Afwisseling is de sleutel naar succes voor gezonde en actieve medewerkers. Zo is de hele dag door zitten niet gezond, maar de hele dag door staan en doorwerken ook niet. Afwisselend zittend, staand en bewegend werken in combinatie met korte momenten van rust hoort bij het nieuwe werken en komt in steeds meer kantoorinrichtingen terug. Onze medewerkers tekenen graag uw kantoorruimte in waar alle facetten van dynamisch werken aan bod komen.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.