Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is onmisbaar op de werkvloer. Een ergonomische bureaustoel stimuleert een goede en gezonde zithouding en dat zorgt ervoor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen kunnen worden. Bij Officecity hebben we een ruim aanbod aan bureaustoelen die u compleet op uw persoonlijke voorkeuren kunt instellen en afstellen. Maak gebruik van onze keuzehulp aan de linkerkant om de juiste stoel te vinden.

Producten 1-40 van 62

Pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Producten 1-40 van 62

Pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Bureaustoel kopen


Een ergonomische bureaustoel kopen

Naast dat een bureaustoel van OfficeCity comfortabel is en mooi is om te zien, zorgt een ergonomische bureaustoel ook nog eens voor een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede stoel zorgt ervoor dat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten zonder rug- of nekklachten. Het is daarbij belangrijk dat de hoek van zowel de armen als de benen 90 graden bedraagt. De meeste bureaustoelen die u in onze webshop kunt kopen zijn geschikt voor mensen tot ca. 120 kg, maar in ons assortiment vindt u ook stoelen die geschikt zijn voor zwaardere mensen. Eén van de factoren van een hoge arbeidsproductiviteit is de combinatie van bureau en bureaustoel. Het is belangrijk om tijdens een werkdag in beweging te blijven en daarnaast zittend werk af te wisselen met bijvoorbeeld staand werk. Indien er gezeten wordt, is het belangrijk om dit op een goede en instelbare bureaustoel te doen.

Op zoek naar de beste bureaustoel

Waar de één een lederen bureaustoel prettig vindt zitten, zweert een ander bij een stoel met netbespanning of een stoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Daarom biedt OfficeCity een uiteenlopend aanbod aan bureaustoelen in diverse kleuren en materialen. Voor welke stoel u ook kiest: alle exemplaren in ons assortiment bevorderen een actieve en gezonde werkhouding. Diverse stoelen worden gemonteerd en dus gebruiksklaar geleverd.

Opties en extra's voor uw bureaustoel

Ieder lichaam is anders en heeft andere vormen van ondersteuning nodig. De verstelbare bureaustoelen in onze webshop zijn op verschillende manieren aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo zijn bij de meeste bureaustoelen de zitting, lendensteun en armsteunen precies zo in te stellen zoals u graag wilt. Dit zit niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk kleiner wordt. Daarnaast hebben al onze bureaustoelen wieltjes zodat u zich makkelijk kunt verplaatsen op uw werkplek. Een merk dat door veel klanten gewaardeerd wordt en bovendien 10 jaar fabrieksgarantie geeft is Interstuhl. Daarnaast leveren we vele andere topmerken zoals Dauphin, Wilkhahn en KOHL.

ARBO goedgekeurde ergonomische bureaustoelen

De bureaustoelen in ons assortiment voldoen aan de ARBO EN 1335 norm en zijn dus ARBO goedgekeurd. Daarnaast hebben we ook stoelen in het assortiment die voldoen aan de NPR 1813 norm. Een ARBO en NPR goedgekeurde stoel zijn voorzien van voldoende instelmogelijkheden om ergonomisch verantwoord en gezond te kunnen werken. Zorg naast een goede bureaustoel ook voor een hoogte instelbaar bureau, zodat de hoogte van de armleuningen aangepast kunnen worden aan de hoogte van het bureau. De armen kunnen dan rustig op de armleuningen en het bureaublad rusten. Werk bij voorkeur aan een zit sta bureau zodat gemakkelijk afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden.

Zo kiest u een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel blijft een persoonlijke aankoop en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan uw wensen. Wij adviseren u natuurlijk graag over welke bureaustoel het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende materialen en/of instelmogelijkheden of wilt u een bureaustoel kopen? Neem voor meer informatie of vragen over ergonomische bureaustoelen contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod stoelen te bekijken in onze showroom. We laten u dan graag de diverse mogelijkheden zien van de stoelen die we hebben staan.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01