Bureaustoelen

Goede bureaustoelen zijn onmisbaar op de werkvloer. Een ergonomische bureaustoel stimuleert een goede zithouding en dat zorgt er weer voor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen worden. Bij Officecity hebben we een ruim aanbod aan bureaustoelen die u compleet op uw persoonlijke voorkeuren kunt afstellen. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Haarlem.

Bureaustoel voor lange mensen Luxe bureaustoel Witte bureaustoelen

Producten 1-30 van 66

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 66

Pagina
Aflopend sorteren

Bureaustoelen kopen

Naast dat een bureaustoel van OfficeCity comfortabel is en mooi is om te zien, zorgt een ergonomische bureaustoel ook nog eens voor een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede stoel zorgt ervoor dat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten zonder rug- of nekklachten. Het is daarbij belangrijk dat de hoek van zowel de armen als de benen 90 graden bedraagt.
De meeste bureaustoelen die u in onze webshop kunt kopen zijn geschikt voor mensen tot ca. 120 kg. Eén van de factoren van een hoge arbeidsproductiviteit is de combinatie van bureau en stoel. Het is belangrijk om tijdens een werkdag in beweging te blijven en daarnaast zittend werk af te wisselen met bijvoorbeeld staand werk. Indien er gezeten wordt, is het belangrijk om dit op een goede en instelbare bureaustoel te doen.

De beste ergonomische bureaustoel

Waar de één een lederen bureaustoel prettig vindt zitten, zweert een ander bij een stoel met netbespanning of een stoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Daarom biedt OfficeCity een uiteenlopend aanbod aan ergonomische stoelen in diverse kleuren en materialen. Voor welke stoel u ook kiest: alle exemplaren in ons assortiment bevorderen een actieve en gezonde werkhouding. Diverse stoelen worden gemonteerd en dus gebruiksklaar geleverd.

Instellingen

Ieder lichaam is anders en heeft andere vormen van ondersteuning nodig. De verstelbare bureaustoelen in onze webshop zijn op verschillende manieren aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo zijn bij de meeste ergonomische stoelen de zitting, lendensteun en armsteunen precies zo in te stellen zoals u graag wilt. Dit zit niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk kleiner wordt. Daarnaast hebben al onze burostoelen wieltjes zodat u zich makkelijk kunt verplaatsen op uw werkplek.

Bureaustoelen met NPR en NEN normering

De bureaustoelen in ons assortiment voldoen aan de ARBO EN 1335 norm en zijn dus ARBO goedgekeurd. Daarnaast hebben we ook stoelen in het assortiment die voldoen aan de NPR 1813 norm. Een ARBO en NPR goedgekeurde stoel zijn voorzien van voldoende instelmogelijkheden om ergonomisch verantwoord en gezond te kunnen werken. Zorg naast een goede bureaustoel ook voor een hoogte instelbaar bureau, zodat de hoogte van de armleuningen aangepast kunnen worden aan de hoogte van het bureau. De armen kunnen dan rustig op de armleuningen en het bureaublad rusten. Werk bij voorkeur aan een zit sta bureau zodat gemakkelijk afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden. Wij werken onder andere samen met de volgende merken bureaustoelen.

  • Interstuhl: Een merk dat door veel klanten gewaardeerd wordt is Interstuhl. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt dit familiebedrijf bureaustoelen voor de werkplek. Momenteel is Interstuhl één van de grootste stoelen fabrikanten van Europa. Kwaliteit uit Duitsland en zij geven dan ook 10 jaar garantie op de Interstuhl bureaustoelen.
  • Dauphin: Een ander merk uit Duitsland is Dauphin. Met Interstuhl één van de grootste stoelen fabrikanten uit Europa. Hoge kwaliteitsstoelen met een mooi design. Zij zorgen met hun stoelen voor een goede ergonomische ondersteuning.
  • Köhl: Köhl is een fabrikant uit Duitsland. Zij fabriceren goede ergonomische bureaustoelen en een uniek kenmerk is dat zij de Köhl Airseat hebben uitgevonden. Een zitting die gevuld is met lucht en met een knop aan de zijkant bepaalt u hoeveel lucht er achterblijft in het zitkussen. Door een ergonomische bureaustoel met airseat te kopen maakt u bewegingen waardoor de onderliggende rugspieren worden getraind.

Wat is een ergonomische bureaustoel?

Een ergonomische bureaustoel is gemaakt om het menselijke lichaam goed te ondersteunen en daarnaast voldoende bewegingsvrijheid te bieden. Deze stoelen voldoen aan de EN1335 normen van de Europese Unie. Voor Nederland is er ook nog de NPR norm, waardoor de stoel voor een nog groter percentage van de bevolking geschikt is. De NPR 1813 bureaustoelen kunnen nog beter ingesteld worden zodat de bureaustoelen ook geschikt zijn voor lange en kleine mensen.

Duurzaamheid

Om de levensduur van de bureaustoel te verlengen, heeft Interstuhl het ontzorgingspakket in het leven geroepen. Bij grotere aantallen stoelen voor uw kantoor, is het mogelijk dit pakket aan te schaffen. Dan komen wij in het derde en achtste levensjaar langs voor onderhoud, schoonmaak en een korte zitinstructie waardoor de levensduur van de stoel verlengd wordt.

Investeer in uw personeel

Een goede ergonomische bureaustoel helpt klachten te voorkomen en dat heeft een gunstig effect op het gemiddelde verzuimpercentage. Daarnaast wordt het enorm door uw medewerkers gewaardeerd als u rekening houdt met hun welzijn.

Bureaustoel kopen

Een goede bureaustoel blijft een persoonlijke aankoop en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan uw wensen. Wij adviseren u natuurlijk graag over welke bureaustoel het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende materialen en/of instelmogelijkheden of wilt u een bureaustoel kopen? Neem voor meer informatie of vragen over ergonomische bureaustoelen contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod stoelen te bekijken in onze showroom. We laten u dan graag de diverse mogelijkheden zien van de stoelen die we hebben staan.

Waarom bij OfficeCity informeren?

De medewerkers van OfficeCity hebben diverse cursussen over ergonomie met succes afgerond. Zij kunnen u goed adviseren over de juiste keuze stoel voor uw bedrijf of voor de thuiswerkplek.Lees meer over bureaustoelen:

Bureaustoel ergonomisch instellen volgens de arboregels.
Wat is een goede bureaustoel?
Beste bureaustoel bij rug- en nekklachten.
Wat is een goede zithouding?
Wat is de beste ergonomische bureaustoel?
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?
Welke bureaustoel voor lange mensen?

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW