Kantoorstijl van OfficeCity adviseur Bas: Warm Industrial

Waan uzelf in een oogverblindende wolkenkrabber. Hoge ruimtes met veel glas, staal en beton. De sfeer ademt alles behalve kil door het gebruik van warme kleuren, zachte materialen en design meubelstukken. Laat u inspireren door de favoriete kantoorstijl van onze verkoopadviseur Bas.


Warm Industrial

"Tijdens een citytrip voel ik mij aangetrokken tot zakelijke stedelijke architectuur. Hoge ruimtes met veel glas, staal en beton zijn voor mij kenmerkend voor deze moderne stijl. Ze vormen de basis van een decor dat ik graag aangevuld zie met materialen als ruw leer, velours en hout. Een palet van tinten, van karamel tot goud brengt warmte in de stedelijke omgeving en maakt mij nostalgisch naar mooie momenten. Wanneer je in deze setting bent besef je dat je het goed voor elkaar hebt in het leven. De Warm Industrial woonstijl is voor mij een stijl van moderne klasse met een knipoog naar gezelligheid."


Bas

Licht en materialen

De futuristische glazen gevels van de wolkenkrabbers verwelkomen een overvloed aan natuurlijk licht. Het licht zorgt voor een levendige ambiance. Door het glas zijn prachtige wolkendekens en gouden zonsondergangen te aanschouwen. Zoekt u gordijnen? Kies dan voor lichte doorschijnende gordijnen waar het licht prachtig door gefilterd wordt. In contrast met het heldere “witte” daglicht wordt binnen deze stijl bewust gekozen voor warme en sfeervolle kunstmatige lichtbronnen. Dit creëert een sfeer van een candle light diner in een exclusief rooftop restaurant of zoals Bas het liever zelf zou willen omschrijven: een hotel rooftop bar met exclusieve whiskeys en oogverblindende city skylines. Ruw leer en velours stoffen worden veel toegepast binnen deze stijl. Deze rijke stoffen zorgen voor een sterk contrast met stoere elementen als beton, glas, chroom, staal en marmer. Onmisbaar binnen deze stijl is het gebruik van hout. Hout brengt de natuur naar binnen. Het maakt de industriële look zacht en warm. Een stukje coziness op kantoor

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Kleurenpalet Warm Industrial

De kleuren en structuren worden zorgvuldig gekozen om een harmonieus geheel te creëren dat zowel zakelijke luxe als warmte uitstraalt. De favoriete kantoorstijl van Bas omvat een palet van tinten als grijs, zwart, karamel, kastanje, cappuccino en goud. Deze tinten worden slim gecombineerd met lichte accenten als wit, taupe en beige om een evenwichtig contrast te creëren. Houten maatwerk meubelstukken, zoals exclusieve wandkasten vormen een eyecatcher in het interieur. Er wordt veelal gekozen voor donker hout zoals noten-, walnoten-, mahonie- en kersenhout en licht hout zoals eiken-, beuken- en essenhout. De strak afgewerkte witte muren worden met kunst aangekleed. Zo ontstaat er een kunstgalerie die de creativiteit van medewerkers stimuleert.

Over Bas:

Bas begrijpt de kunst van gastvrijheid. Een vaardigheid die hij aanscherpte in de horeca voordat hij de overstap maakte naar de meubelbranche. Zijn hart ligt bij het begrijpen van mensen en hun behoeften. Als verkoopadviseur bij OfficeCity gebruikt hij deze eigenschap door bedrijven te helpen hun werkruimtes om te toveren tot functionele en inspirerende omgevingen. Bas heeft oog voor detail en klasse. Dit vertaalt hij graag naar zijn favoriete interieurstijlen. Hij probeert daarbij altijd de perfecte balans te vinden tussen modern design en gezelligheid. Het geven van de beste service en het overtreffen van verwachtingen vindt Bas het leukste van zijn vak. Hij ontmoet u dan ook graag in onze showroom in Haarlem.

Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.