Prosedia Se7en

Officecity levert de gehele Se7en bureaustoel serie van Prosedia. De se7en serie combineert een mooie design met een aangenaam zitcomfort. In de Se7en serie zijn diverse stoelen leverbaar zodat de stoel voor elke kantooromgeving geschikt is. Zo heeft u deze keuze uit een stoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning of kunt u kiezen uit een rugleuning van netbespanning. Een rugleuning van netbespanning zorgt ervoor dat de stof ademt en de rug iets wegzakt in de rugleuning wat zorgt voor een erg aangenaam zitcomfort.

ARBO goedgekeurd 
Alle modellen van de Se7en zijn ARBO goedgekeurd en zijn maarliefst geschikt voor 96% van de Nederlandse en Belgische beroepsbevolking. Voor kantoren daar waar de eisen hoog zijn is de Se7en ook beschikbaar in een NPR uitvoering. Dit houdt in dat deze uitvoering stoel ook voldoet aan de NPR 1813. NPR 1813 is de afkorting van Nederlandse Praktijk Richtlijn 1813. Het verschil met de andere uitvoeringen is dat deze NPR stoel voorzien is van een instelbare lendensteun en een zitneigverstelling. Met een lendensteun kunt u de onderkant van de rugleuning goed instellen zodat uw onderrug goed wordt ondersteund.

Standaard heeft de Se7en de volgende functies:

- Synchroontechniek 
- Gewichtsregeling 
- Zitdiepteverstelling
- Gepatenteerde variabele basiszithoogteverstelling 
- Multifunctionele armleggers 

De Se7en Ergo is standaard voorzien van een verstelbare lendensteun en de Se7en NPR heeft naast deze instelbare lendensteun ook nog zitneigverstelling. Kies hieronder uw Se7en model:

Se7en bureaustoelen

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.