>

Wat kost het om een kantoor in te richten?

Gemiddeld kost het tussen de 900 en 1500 euro om een werkplek van één medewerker op een verantwoorde en ergonomische wijze in te richten. Reken maar mee: een ergonomische bureaustoel kost u al gauw tussen de 250 en 500 euro, afhankelijk van uw specifieke wensen. Een goed, stevig bureau dat in hoogte te verstellen is kost u zo'n 200 euro. De meeste mensen vinden het nog steeds prettig om kastruimte tot hun beschikking te hebben. Voor een ladeblok moet u rekening houden met zo'n 200 euro en voor een grotere kast met zo'n 500 euro. Vervolgens zijn er nog de randzaken, zoals eventueel een voetensteun (ongeveer 135 euro), verlichting (50 euro), een laptopstandaard (30 euro) en een kabelgoot en kabelslang om ontsierende kabels weg te werken (50 euro).


Gemiddelde kosten kantoorinrichting:

  • Bureau: 200 euro
  • Ergonomische bureaustoel: 254 euro
  • Ladeblok: 200 euro
  • Archiefkast (groot): 500 euro
  • Voetensteun: 135 euro
  • Verlichting: 50 euro
  • Laptopstandaard: 30 euro
  • Kabelgoot: 50 euro

Hoe ver wilt u gaan met uw kantoorinrichting?

Er is tegenwoordig veel mogelijk als het om flexibele kantoorinrichting gaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zit-sta bureau. Een bureau dat u met een druk op de knop kunt veranderen van een standaard bureau, naar een staande werkplek. Dat is heel goed voor de productiviteit én gezondheid van uw medewerkers, maar er hangt ook een prijskaartje aan. Met een zit-sta bureau geeft u wel direct een signaal af naar uw medewerkers, namelijk dat u hun gezondheid belangrijker vindt dan de extra kosten die het (op de korte termijn) met zich meebrengt. Op de lange termijn kan een zit-sta bureau zelfs voordeliger uitpakken dan een eenvoudig bureau. Niet alleen vanwege een betere gezondheid én motivatie van uw medewerkers, maar ook omdat ze productiever zijn en dus meer werk kunnen verrichten in dezelfde tijd.


Laag budget kantoormeubilair

Als u net begint met uw bedrijf, kan het een slim idee zijn om niet meteen uw hele budget te spenderen aan kantoorinrichting. Amazon is ook ooit begonnen met deuren à 15 dollar van de plaatselijke bouwmarkt als bureaus… Om maar een voorbeeld te noemen. Wat wel belangrijk is, is om te zorgen voor goede stoelen. Een ergonomische bureaustoel is altijd een goede investering. Zeker als u net begint met uw bedrijf, zit u soms wel meer dan 10 uur op uw stoel. Bedenk maar eens wat dat voor uw rug betekent als u geen ergonomische bureaustoel zou nemen. Hoewel het misschien een behoorlijke investering lijkt, is het er eentje die zich altijd dubbel en dwars terugbetaalt.


Wat kost het om kantoorinrichting uit te besteden?

Wanneer uw bedrijf een sterke identiteit en merkuitstraling heeft, is het doortrekken van deze merkbeleving op de werkvloer een meerwaarde voor de engagement van uw medewerkers. Denk aan kleur, materiaal, vorm en visuals. U kunt hiervoor interieurarchitecten inschakelen. Het tarief van een interieurarchitect ligt rond de €150 euro per uur. OfficeCity biedt hiervoor een goed alternatief. Wij hebben twee top adviseurs in dienst die expert zijn op het gebied van styling en ergonomie van grote kantoorprojecten. Zij denken graag met u mee en kunnen u vrijblijvend voorzien van een plattegrond en 3D-tekening van uw kantoorinrichting.


Ontmoet onze projectadviseurs


Kantoorinrichting Haarlem e.o.

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem aan de Henk Schijvenaarstraat 1. In onze showroom vindt u een selectie van ons assortiment kantoorvloeren en kantoormeubelen. Onze medewerkers laten u graag de diverse mogelijkheden zien. Om zeker te weten dat we voldoende tijd voor u beschikbaar hebben, kunt u het beste een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 023-3020080 of via ons klantenservice formulier.


kantoorinrichting voor ieder budget Onze showroom Showroom vergaderruimte

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.