Directie vergadertafels

De Directie vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rond, vierkant, tonvormig en/of ovaal. Deze uitvoeringen zijn in vele afmetingen en kleuren te leveren, zodat de vergadertafel past in uw directieruimte.

9 Producten

Aflopend sorteren

9 Producten

Aflopend sorteren

Directie vergadertafels informatie

Directie vergadertafels in diverse afmetingen

Bij het kopen van een directie vergadertafel is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de tafel in komt te staan. Qua afmeting moet er voldoende ruimte zijn om langs de tafel te kunnen lopen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan met hoeveel personen er aan de tafel gezeten moet worden. Wij hebben bijvoorbeeld tafels voor 6, 8 of 10 personen maar ook grotere modellen voor 12 personen of meer.

Maak een keuze uit de drie beschikbare vormen

Om uit te rekenen hoeveel vergaderstoelen er aan de tafel passen kan worden gerekend met een breedte van 80cm per stoel. De vorm van een directietafel kan bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor een ovale, rechte, vierkante en ronde directie vergadertafel. Bij een ovale of ronde tafel is het gemakkelijker om tijdens een vergadering elkaar aan te kijken, terwijl een rechte tafel vaak praktischer in een ruimte geplaatst kan worden. Indien de door u gewenste afmeting er tussen bij staat kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW