Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Garderobe en lockerkasten

Lockerkasten en garderobekasten zijn veelzijdige kasten die op veel verschillende plekken gebruikt kunnen worden. Zo vindt u ze onder andere in ziekenhuizen, sportscholen en op scholen terug. Maar ook steeds meer kantoren kiezen voor dit type kast. Niet zo gek, want een nette kantoorruimte geeft een professioneel beeld aan klanten, relaties en medewerkers. En garderobekasten of lockerkasten zijn een ideale manier om het kantoor opgeruimd te houden terwijl de persoonlijke eigendommen van uw medewerkers ook veilig opgeborgen zijn.

Een garderobekast of locker is dus ideaal om persoonlijke spullen in op te bergen tijdens de werkdag. Ze zijn gemaakt van staal, geschikt voor intensief gebruik en gaan langdurig mee. Officecity.nl heeft veel uiteenlopende kasten in het assortiment, zo is voor iedereen wat wils!

Afsluitbare garderobekasten

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een lockerkast is natuurlijk dat hij uw spullen veilig houdt en afsluitbaar is. Bij Officecity.nl hebben we een uiteenlopend assortiment aan lockerkasten met verschillende soorten sloten. Zo kunt u kiezen voor kasten die afsluitbaar zijn met een sleutel, een hangslot of een cijfercode. Bovendien zijn de meeste kasten aan de achterkant voorzien van ventilatiegaten, om nare luchtjes en vocht in de lockers te voorkomen. De spullen in de kast zijn dus goed beschermd en ruiken ook nog eens lekker fris.

Gemakkelijk uit te breiden lockerkasten

De lockerkasten van Officecity.nl zijn gemakkelijk uit te breiden, zo kunt u beginnen met een kleine lockerkast en dit uitbouwen tot meerdere lockers naast elkaar. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo zijn er mini lockerkasten die geschikt zijn om kleine, waardevolle spullen zoals een telefoon of portemonnee in op te bergen. Maar ook garderobekasten van 180 cm hoog, waar plek is om kleding netjes in op te hangen. Alle kasten zijn voorzien van een krasvaste poedercoating, waardoor ze langdurig meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Heeft u hulp nodig?

Wij adviseren u natuurlijk graag over welke garderobekast of locker het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u een lockerkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen over garderobekasten of lockerkasten contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod te bekijken in onze work-in-showroom.

 

Garderobe en Lockers

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren