Lockers en Garderobe

Producten 1-40 van 182

Aflopend sorteren

Producten 1-40 van 182

Aflopend sorteren

Lockers en Garderobe informatie

Lockerkasten zijn de perfecte oplossing spullen veilig en stijlvol op te bergen! Bij OfficeCity.nl ontdekt u een breed assortiment aan lockers. Maar ook voor garderobebanken en kapstokken kunt u bij OfficeCity.nl terecht. Of het nu gaat om het opbergen van persoonlijke spullen binnen uw bedrijf, sportclub of onderwijs- of zorginstelling, onze lockerkasten bieden de perfecte oplossing op het gebied van veiligheid, gemak en stijl. Wist u dat er lockerkasten voor laptops bestaan? Wij nemen u graag mee in de wereld van; de locker.

Het juiste lockerslot voor uw locker kasten

Een lockerkast biedt niet alleen opbergruimte, maar ook de nodige veiligheid. Bij OfficeCity.nl hebben we een divers assortiment aan lockerkasten met verschillende typen sloten. Kies uit kasten die afsluitbaar zijn met een sleutel, hangslot, cijfercode of zelfs een RFID-slot voor geavanceerde toegangscontrole met een geprogrammeerd pasje.


Lockers als garderobekast

Naast opbergruimte voor persoonlijke bezittingen kunnen onze kleding lockers ook dienen als garderobekasten. Dankzij ventilatiegaten aan de voor- en achterkant worden nare luchtjes en vocht voorkomen. Uw kleding en spullen blijven zo niet alleen goed beschermd, maar ruiken ook nog eens heerlijk fris. Bekijk onze bestseller: Garderobekast (lockerkast) Basic Plus 3.6


Wit, Zwart, groen, grijs of hout? Welke kleur locker kast kiest u?

Bij OfficeCity.nl bieden we lockers in een breed scala aan kleuren en materialen, zodat u de perfecte optie kunt vinden die bij uw organisatie past. Van strak en modern tot warm en natuurlijk. Ontdek ons assortiment met trendy kleuren, waaronder wit, zwart, groen en grijs, die naadloos aansluiten bij elke interieurstijl. De lockers zijn verkrijgbaar in metaal en hout.


Laptoplockers: Veilig opbergen van waardevolle elektronica

Speciaal ontworpen voor laptops en andere waardevolle elektronische apparaten, bieden laptoplockers optimale bescherming tegen diefstal en toegang tot gevoelige gegevens. Met een laptoplocker kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw apparatuur veilig is opgeborgen en beschermd wordt. Tevens bieden wij kleine telefoonlockers. Uw elektronica wordt direct opgeladen. Veiligheid en functionaliteit gecombineerd.


Grote partij lockers nodig voor de inrichting van een nieuw kantoor?

Wij hebben altijd verschillende lockers op voorraad. Onze projectadviseurs helpen u graag met alle vraagstukken om te zorgen dat u niet alleen een verantwoorde, maar ook een stijlvolle en uitnodigende kantoorinrichting realiseert. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u een lockerkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen over garderobekasten of lockerkasten contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod te bekijken in onze work-in-showroom.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01