Wat is de beste ergonomische bureaustoel?

Een bureaustoel is ergonomisch wanneer hij volledig is aan te passen aan het lichaam van ieder individu. Natuurlijk moet hij dan ook goed afgesteld staan. Het is een beetje zoals de meest uitgebreide spiegelreflexcamera kopen en toch op de automatische stand fotograferen, alleen heeft de ergonomische bureaustoel helaas geen automatische stand.


Waar voldoet de beste bureaustoel aan?

Onze selectie beste bureaustoelen voldoen aan de Arbo en NPR1813 kwaliteitseisen. Door rekening te houden met deze richtlijnen weet u zeker dat de bureaustoel voor ieder individu geschikt is. Daarna is het alleen nog een kwestie van afstellen. Naast de kwaliteitseisen is er tevens verschil in comfort, afwerking en design. Daardoor raden we altijd aan om de selectie uit te proberen in onze showroom. Een ergonomische bureaustoel hoeft niet per se een NPR label te hebben. Het NPR label is in het leven geroepen om aan te geven dat de stoel ook voor kleine en lange mensen geschikt is. Het betreft een bredere range aan verstelmogelijkheden. Hier kunt u lezen waar een goede bureaustoel aan moet voldoen.

Het instellen van de beste ergonomische bureaustoel

U kunt de beste en duurste ergonomische bureaustoel uitkiezen, zonder een goede instelling heeft u er niets aan. Het is een beetje zoals de meest uitgebreide spiegelreflexcamera kopen en toch op de automatische stand fotograferen, alleen heeft de ergonomische bureaustoel helaas geen automatische stand. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Wanneer u in onze showroom bent kunnen wij de stoel voor u instellen en uitleggen hoe alle knopjes en hendels werken. Wanneer u een ergonomische bureaustoel online bestelt in onze webshop mag u altijd contact met ons opnemen voor advies. Tips ergonomisch instellen bureaustoel.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Beste ergonomische bureaustoel Top 4

Beste bureaustoel voor u uitzoeken

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem. Maak van tevoren een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.