Arboregels, advies en voorschriften

ARBO is een term die verwijst naar arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid op het werk. Het is een afkorting voor 'Arbeidsomstandigheden'. Medewerkers van OfficeCity zijn getraind in de arboregels en richtlijnen op het gebied van ergonomie.


Wat houdt de term Arbo in?

De afkorting Arbo wordt gebruikt om te verwijzen naar de regels, voorschriften en maatregelen die worden ingezet om ervoor te zorgen dat werknemers veilig en gezond kunnen werken. Het betreft regels en adviezen op het gebied van:

  • Risicobeoordeling
  • Ergonomie
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Voorlichting en training
  • Gezondheid en welzijn
  • Ongevalsonderzoek
  • Wettelijke naleving
ARBO regels zijn dus een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek en dragen bij aan het verminderen van risico's en het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving voor alle werknemers.

OfficeCity & Arbo

Adviezen van OfficeCity zijn altijd gebaseerd op de Arbo voorschriften. Onze medewerkers zijn hierin getraind en geven u graag advies in onze showroom. Naast advies over het inrichten van werkplekken volgens de arbo regels zullen ze u uiteraard ook helpen met het goed instellen van alle onderdelen.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Meer informatie over arboregels en richtlijnen?

Wilt u meer weten over de arboregels? We raden u allereerst aan om informatie in te winnen bij arboportaal.nl. Dit is een officiële site van de Rijksoverheid. Vervolgens kunt u bij ons een showroomafspraak maken, zodat wij u kunnen helpen bij het inrichten van uw werkplek volgens de Arbo regels en richtlijnen. Wij hebben jarenlang ervaring en kunnen u van passend advies voorzien. Geen tijd om langs te komen dan mag u ook altijd even bellen.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.