Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bureaus en tafels

We hebben een groot assortiment bureaus en tafels voor gebruik in uw kantoor of thuiswerkplek. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. De bladen van alle bureaus en tafels zijn afgewerkt met een toplaag van melamine. Dit zorgt ervoor dat de bladen tegen een stootje kunnen, krasvast zijn, niet spiegelen bij lichtinval en bovendien gemakkelijk zijn schoon te maken.

De gemiddelde hoogte van een kantoor bureau of tafel is 72,5cm. Indien u het bureau in hoogte wenst te verstellen kunt u kiezen voor een in hoogte verstelbaar frame. Bij het regelmatig in hoogte verstellen is een bureau aan te raden die u elektrisch of met een hendel in hoogte kunt verstellen. Dit is geschikt voor kantoren waar veel verschillende mensen aan een bureau zitten. In de meeste gevallen zal een standaard in hoogte verstelbaar bureau voldoen.

Om uw vergaderruimte stijlvol en praktisch in te richten is het plaatsen van een vergadertafel noodzakelijk. In combinatie met goede vergaderstoelen is uw vergadermeubilair compleet.

Voor de ontvangstruimte van uw kantoor of bedrijfsgebouw kunt u een receptiebalie plaatsen. Deze balies zijn stijlvol en praktisch en zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuren. De receptiebalie is vaak de eerste indruk die bezoekers van uw bedrijf krijgen en dus is het belangrijk om een mooie balie te plaatsen.

 

Bureaus en Tafels

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren