Archiefkast zwart

Zwarte archiefkasten passen goed in ieder kantoorinterieur. Ze zien er strak en zakelijk uit en worden al jaren gebruikt op kantoor. Een zwarte archiefkast is eveneens een perfecte toevoeging aan de thuiswerkplek. Zeker wanneer u kiest voor een roldeurkast of schuifdeurkast. Deze zwarte archiefkasten nemen weinig ruimte in beslag en na het werk bergt u alle spullen eenvoudig op waardoor u werk en privé gescheiden houdt. Bekijk hieronder het aanbod archiefkasten die allemaal in het zwart verkrijgbaar zijn.

Producten 1-30 van 38

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 38

Pagina
Aflopend sorteren

Zwarte archiefkast kopen

Een uitstekende keuze om voor een zwarte archiefkast te gaan. Een zwarte archiefkast is stijlvol en een echte aanvulling voor op kantoor. Wij bieden verschillende archiefkasten zwart aan zodat we u in de meeste gevallen blij kunnen maken met een mooie en praktische archiefkast.


Verschillende maten zwarte archiefkasten

Een archiefkast is in vele maten verkrijgbaar. Het meest populair zijn de hoge zwarte roldeurkasten, zoals de Londen H198xB100. Ook zijn er lage archiefkasten, zoals een archiefkast van 70 cm hoog. Deze passen zelfs onder de meeste bureaus. Een andere populaire maat is de archiefkast van 105 cm hoog. Deze zijn uitstekend geschikt zijn als dressoirkast of roomdivider.


Zwarte archiefkast met slot

Vrijwel alle zwarte archiefkasten beschikken over een cilinderslot. Zoekt u een ander slot vraag dan onze productspecialisten naar de mogelijkheden. Er is vaak veel maatwerk mogelijk. U kunt ook kijken naar onze lockerkasten. Hier kunt u kiezen uit verschillende soorten sloten, waaronder een cijferslot.


Ordnerkast kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al ruim 15 jaar dé leverancier van kantoormeubelen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kantoorinrichtingsprojecten en de verkoop van o.a. archiefkasten, bureaus, bureaustoelen en vergaderstoelen. Onze productspecialisten en stylisten zijn getraind op ergonomie en besteden hier veel aandacht aan tijdens het kopen van een bureau en bureaustoel. Klanten beoordelen OfficeCity met een 9,4! Hier zijn wij trots op.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.