Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Hangmappen

Een hangmap hangt meestal in een archiefkast of een hangmappenkast. U hangt de map op door middel van lange metalen strips die aan beide kanten voorzien zijn van een haakje. Deze haakjes vallen over het railsysteem van de archiefkast of de lade van een hangmappenkast. U kunt in een hangmap alle documenten opbergen voor een bepaald onderwerp. Mocht u deze documenten nodig hebben, dan haalt u zo de map uit de kast.

Hangmappen zijn zeer aan te raden, omdat deze niet kunnen omvallen. U kunt deze mappen wel opzij schuiven op de rails, waardoor u makkelijk kunt zoeken. Het gebruik van hangmappen is vooral handig, als u vaak documenten eruit moet halen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ordner, waar u steeds de beugels moet openen en de juiste documenten moet opzoeken. Wij bieden op onze website alle formaten hangmappen aan en van verschillende merken.

 

Hangmappen

Door het gebruik van hangmappen ordent u uw papierwerk overzichtelijk en zelfs alfabetisch in uw archiefkast of hangmappenkast. Het gemakkelijke van hangmappen is dat deze niet kunnen omvallen en u gericht een onderwerp kan pakken.
Let op: Is de afstand tussen de twee haakjes 330mm dan zijn dit A4 hangmappen. Is deze afstand 365mm, dan gaat het om A4 folio hangmappen en bij een afstand van 390mm gaat het om A4 folio grote hangmappen.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren