Ladeblok Vast

Om te voorkomen dat uw bureau overspoelt wordt door papieren en kantoorbenodigdheden kunt u een ladenblok aanschaffen. Deze zorgen niet alleen voor een net opgeruimd bureau, maar maken ook uw interieur af.

9 Producten

Aflopend sorteren

9 Producten

Aflopend sorteren

Ladeblok Vast informatie

Functie van een vast ladenblok

Om direct meer opbergruimte te creëren bij uw bureau is een ladeblok ideaal geschikt. Ons assortiment bestaat uit vele uitvoeringen ladeblokken. U kunt het ladeblok naast het bureau plaatsen zodat ook direct meer werkruimte ontstaat, ook kunt u het ladeblok onder het bureau plaatsen zodat dit ruimte bespaart. We bieden volledig stalen modellen aan die eventueel afgewerkt kunnen worden met een topblad. Daarnaast bieden we ook houten ladenblokken aan die passen bij de kleur van de bureaubladen.

Extra relevante informatie over onze vaste ladenblokken

De laden van een ladeblok zijn centraal afsluitbaar en lopen soepel dankzij lade geleiders. U heeft de keuze uit laden geschikt om hangmappen in op te hangen, of laden die geschikt zijn om documenten en kantoormateriaal in op te bergen. Door alle opties van de ladeblokken kunt u zelf kiezen welk opbergsysteem bij u past. U heeft in ieder geval weer een overzichtelijk en goed opgeruimd bureau.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.