Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Ladeblok kantoor

Door het plaatsen van een ladeblok onder of naast uw bureau heeft u direct meer opbergruimte in uw directe nabijheid. U heeft de keuze uit ladeblokken met enkel materiaalladen of ladeblokken die ook een hangmappenlade hebben zodat u ook uw veel gebruikte dossiers ook bij de hand heeft.

De ladeblokken zijn voorzien van wielen. Bij het open en dicht doen van een lade zal het ladeblok op zijn plek blijven staan. Doordat alle ladeblokken in ons assortiment afsluitbaar zijn kunt u de inhoud veilig opbergen zodat alleen u erbij kunt. U heeft de keuze uit stalen ladeblokken of ladeblokken die afgewerkt zijn met een toplaag van melamine wat zorgt voor een houtlook. Om uw kantoorruimte stijlvol in te richten heeft u de keuze uit diverse kleuren ladeblokken als zwart, zilver, grijs, zilver, wit, noten, eiken en vele andere kleuren.

 

Ladenblok Verrijdbaar

Voor meer opbergmogelijkheden bij uw bureau kunt u kiezen voor een verrijdbaar ladenblok. U kunt kiezen voor een ladenblok met 3 materiaalladen of met 1 materiaallade en een hangmappenlade. Door de wielen onder de ladenblokken kunt u deze makkelijk verplaatsen op de gewenste plek, ook als deze vaak veranderd.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren