Ladenblok Verrijdbaar

Voor meer opbergmogelijkheden bij uw bureau kunt u kiezen voor een verrijdbaar ladenblok. U kunt kiezen voor een ladenblok met 3 materiaalladen of met 1 materiaallade en een hangmappenlade. Door de wielen onder de ladenblokken kunt u deze makkelijk verplaatsen op de gewenste plek, ook als deze vaak veranderd.

13 Producten

Aflopend sorteren

13 Producten

Aflopend sorteren

Ladenblok Verrijdbaar informatie

Direct meer opbergruimte met een ladeblok

Door het plaatsen van een ladeblok onder of naast uw bureau heeft u direct meer opbergruimte in uw directe nabijheid. U heeft de keuze uit ladeblokken met enkel materiaalladen of ladeblokken die ook een hangmappenlade hebben zodat u ook uw veel gebruikte dossiers ook bij de hand heeft.

Diverse verrijdbare ladeblokken

De ladeblokken zijn voorzien van wielen. Bij het open en dicht doen van een lade zal het ladeblok op zijn plek blijven staan. Doordat alle ladeblokken in ons assortiment afsluitbaar zijn kunt u de inhoud veilig opbergen zodat alleen u erbij kunt. U heeft de keuze uit stalen ladeblokken of ladeblokken die afgewerkt zijn met een toplaag van melamine wat zorgt voor een houtlook. Om uw kantoorruimte stijlvol in te richten heeft u de keuze uit diverse kleuren ladeblokken als zwart, zilver, grijs, zilver, wit, noten, eiken en vele andere kleuren.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01