Receptiebalie Counter Designline

  • Levertijd:
    4-6 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    rbcdl
Voor 1.399 1.692,79 Adviesprijs Van 2.279
uw korting: -39%
-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Receptiebalie Counter Designline
De receptiebalie Designline heeft door de strakke rechte vormen in combinatie met het paneel voorop de balie een unieke en luxe uitstraling. De balie is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De kleur van de ombouw en de kleur van het paneel kunt u zelf kiezen, zodat u zelf uw eigen unieke receptiebalie kunt samenstellen. De balie is voorzien van een werkplek waarachter de receptie medewerk(st)er kan zitten. Optioneel kan deze werkplek worden voorzien van handige ledverlichting. De balie bestaat uit een hoog gedeelte en een laag gedeelte (counter). Het lage gedeelte is ideaal geschikt voor bijvoorbeeld bezoekers met een rolstoel en/of minder lange mensen en kinderen. Optioneel kunt u kiezen voor ledverlichting onder het frontpaneel, zodat de uitstraling nog uniker wordt. De ledverlichting kunt u met een schakelaar aan en uit zetten.

Kleur ombouw: 
- Wit / Elm / Beton / Licht noten 

Kleur paneel:
- Wit / Licht noten / Oranje (RAL 2000) / Beige (RAL 1019) / Donker grijs (RAL 7022) / Grijs (RAL 7004) / Groen (RAL 6013)

Afmetingen:
- B286 x D112,5cm
- B306 x D112,5cm

De hoogte van de receptiebalie is 113cm.

Materiaal:
- Blad: 4cm dik blad, melamine, rechte kantstroken stootvast ABS 2 mm passend bij bovenblad.
- Melamine (wasbaar, antikras, en antispiegeling), top kwaliteit.

Afwijkende afmetingen:

- De receptiebalie is met aanbouwelementen te vergroten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over afwijkende afmetingen.

Levering:
- Deze balie wordt standaard ongemonteerd geleverd achter de eerst gesloten deur. Uiteraard is het mogelijk deze te laten monteren, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Bijbehorende producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.