Receptiebalie Designline Double

  • Levertijd:
    4-6 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    rbddl
Voor 2.669 3.229,49 Adviesprijs Van 4.289
uw korting: -38%
-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Receptiebalie Designline Double
De Receptiebalie Designline Double heeft door de strakke rechte vormen in combinatie met de panelen voorop de balie een unieke uitstraling. De double is een extra grote balie voorzien van twee mooie frontpanelen voorop de balie. Achter de balie is plek om met meerdere medewerkers plaats te nemen. De balie is afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. De kleur van de ombouw en de kleur van het paneel kunt u zelf kiezen, zodat u zelf uw eigen unieke receptiebalie kunt samenstellen. Optioneel kunt u kiezen voor ledverlichting onder het frontpaneel of werkplek, zodat de balie nog unieker wordt. De ledverlichting kunt u met een schakelaar aan en uit zetten. Ook kunt u kiezen voor kabeldoorvoer per werkplek zodat kabelts netjes zijn weg te werken. Op de foto hebben de frontpanelen aan andere afmeting. Bij de balie van 405cm breed hebben de panelen een breedte van 120cm, bij een balie van 445cm zijn de panelen 140cm breed en bij een balie van 485m breed zijn de panelen 160cm breed.

Kleur ombouw: 
- Wit / Elm / Beton / Licht noten 

Kleur paneel:
- Wit / Licht noten / Oranje (RAL 2000) / Beige (RAL 1019) / Donker grijs (RAL 7022) / Grijs (RAL 7004) / Groen (RAL 6013)

Afmetingen:
- B405 x D88cm
- B445 x D88cm
- B485 x D88cm

De hoogte van de receptiebalie is 113cm.

Materiaal:
- Blad: 4cm dik blad, melamine, rechte kantstroken stootvast ABS 2 mm passend bij bovenblad.
- Melamine (wasbaar, antikras, en antispiegeling), top kwaliteit.

Afwijkende afmetingen:

- De receptiebalie is met aanbouwelementen te vergroten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over afwijkende afmetingen.

Levering:
- Deze balie wordt standaard ongemonteerd geleverd achter de eerst gesloten deur. Uiteraard is het mogelijk deze te laten monteren, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Bijbehorende producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.