Receptiebalie Designline

  • Levertijd:
    4-6 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    rbdl
Voor 1.899 2.297,79 Adviesprijs Van 3.098
uw korting: -39%
-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Receptiebalie Designline
De Receptiebalie Designline heeft door de strakke rechte vormen in combinatie met het paneel voorop de balie een unieke en design uitstraling. De balie is afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. De kleur van de ombouw en de kleur van het frontpaneel kunt u zelf kiezen, zodat u zelf uw eigen unieke receptiebalie kunt samenstellen. Achter de balie is een werkplek aanwezig waarachter de receptie medewerk(st)er kan zitten. Optioneel kunt u kiezen voor stijlvolle ledverlichting onder het frontpaneel voorop de balie en/of verlichting boven de werkplek, zodat de balie nog unieker wordt. De ledverlichting kunt u met een schakelaar aan en uit zetten. Ook kunt u kiezen voor een kabeldoorvoer bij de werkplek zodat kabels netjes weggewerkt kunnen worden.

Kleur ombouw: 
- Wit / Elm / Beton / Licht noten 

Kleur paneel:
- Wit / Licht noten / Oranje (RAL 2000) / Beige (RAL 1019) / Donker grijs (RAL 7022) / Grijs (RAL 7004) / Groen (RAL 6013)

Afmetingen:
- B285 x D88cm
- B305 x D88cm
- B325 x D88cm

De hoogte van de receptiebalie is 113cm.

Materiaal:
- Blad: 4cm dik blad, melamine, rechte kantstroken stootvast ABS 2 mm passend bij bovenblad.
- Melamine (wasbaar, antikras, en antispiegeling), top kwaliteit.

Afwijkende afmetingen:

- De receptiebalie is met aanbouwelementen te vergroten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over afwijkende afmetingen.

Levering:
- Deze balie wordt standaard ongemonteerd geleverd achter de eerst gesloten deur. Uiteraard is het mogelijk deze te laten monteren, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Bijbehorende producten

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.