Bisley kantoormeubilair: als u gaat voor design en kwaliteit

Archiefkasten, hangmappenkasten, ladekasten, roldeurkasten, draaideurkasten en bureaus. Bij het Britse merk Bisley kunt u ongetwijfeld slagen als u een van de bovenstaande kantoormeubelen wilt aanschaffen. Maar wist u dat we bij Officecity.nl het aanbod van dit mooie merk verkopen?

Steeds meer bedrijven ontdekken het effect van een goede kantoorinrichting en het belang van kwalitatief goede meubelen daarbij. In de webshop van Officecity.nl vindt u dan ook uitsluitend kwalitatief goed en duurzaam kantoormeubilair. De producten van Bisley sluiten daarom naadloos aan bij het productassortiment dat wij voeren.

Bisley: een begrip
Voor iedereen die bekend is in de wereld van kantoormeubilair, behoeft Bisley eigenlijk geen toelichting. Het is een heus begrip in de wereld van de opbergkasten! Het bedrijf maakt al sinds 1981 de kenmerkende hangmappenkast. En hoewel dat assortiment de afgelopen jaren flink is uitgebreid (onder andere met bureau’s), is het nog steeds één van hun bestverkopende producten. De ruim 700 medewerkers in Groot-Brittanië zorgen dat de sterke stalen kasten en de stevige bureaus geproduceerd worden en vervolgens verscheept naar meer dan 60 landen.

Design
Het design van veel Bisley producten is tijdloos. Zo bent u er zeker van dat u niet binnen een jaar uitgekeken bent op uw archiefkast of bureau en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: uw werk. Natuurlijk gaan ze ook bij Bisley met de tijd mee en kunt u desgewenst ook kiezen voor een meer eigentijds ontwerp dat beter aansluit bij de stijl van uw (modernere) kantoor.

Bekijk het assortiment van Bisley in onze webshop.