Designstoelen

U geeft uw ruimte net wat extra’s met een mooie designstoel. Onderstaande modellen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook een goed zitcomfort. De designstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor u ze eenvoudig kunt afstemmen op uw interieur.

Producten 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Designstoelen informatie

Zitcomfort met oog op design

Veel mensen vinden designstoelen mooi, maar denken dat het zitcomfort wel zal tegenvallen. Onze designstoelen zijn niet alleen stijlvol en representatief, maar zitten ook heel gerieflijk.

Een designstoel voor elke ruimte

De designstoelen zijn bovendien niet alleen geschikt voor uw kantoor, maar u kunt ze ook in de kantine plaatsen. Alle designstoelen zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken en zijn geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Door de ruime keuze in kleuren is er altijd wel een stoel die past bij de huisstijl van uw bedrijf. Met een designstoel geeft u een ruimte een stijlvolle uitstraling. Door diverse kleuren te combineren kunt u een speelse sfeer creëren in de kantoor en/of kantineruimte. Afhankelijk van hoe u uw bedrijf wilt profileren, kunt u kiezen voor stijlvolle rustige tinten of met veel kleur uw bedrijf een moderne uitstraling geven.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.